ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2017 | 00:15

Αν γνωρίζετε κάτι...

Γεια σας,Θέλω την βοήθεια σας, αν μπορείτε.Είμαι 18 χρονών και εχω μια μεγάλη, τεράστια αγάπη: τη συγγραφή. Είναι κάτι σαν πάθος. Ενα πάθος που δε μπορώ ούτε και θέλω να νικήσω. Επιθυμω και γράφω τα πάντα, από άρθρα, δοκίμια σε επίσημο λόγο ή με ειρωνικό τόνο, με επιτηδευμένο λεξιλόγιο ή με μεταφορές, παρομοιώσεις. Επίσης μεσα σε πεζα κείμενα, χρησιμοποιώ, χωρίς να το θέλω, ποιητικό λόγο. Δεν το έλεγχω. Δε μπορώ. Όσον αφορά τα ποιήματα, μπορώ να γράψω ενα ποίημα, αλλά δεν θα έχει συνήθως ομοιοκαταληξια, δε ξέρω εάν αυτό είναι "πρόβλημα" ή όχι. Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να γίνω συγγραφέας, να γράφω μυθιστορήματα, διηγήματα κτλ. Επισης θα ήθελα να γίνω και δοκιμιογράφος, αρθρογράφος. Πώς επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο; Μερικές φορές βέβαια νιώθω έντονη την ανάγκη να γράψω ένα ποίημα, και το κάνω, αλλά νομίζω πως είμαι πιο "ικανή" στον πεζό λόγο.Όμως δε ξέρω. Δε ξέρω τίποτα. Από πού να αρχίσω, πως να αρχίσω κτλ. Θέλω αλλά φοβάμαι. Έχω ένα μεγάλο τετράδιο και γράφω ο,τι επιθυμώ εκεί, αλλά τίποτα παραπάνω. Είναι σαν πηγή ζωής για εμένα η συγγραφή. Αναπνέω καλύτερα όταν γράφω το οτιδήποτε,το αισθάνομαι. Δεν ζητάω πολλά. Ζητάω απλά κάποια διέξοδο. Κάποιο site,κάποια κοινότητα διαδικτυακή προκειμένου να δημοσιεύω τα γραφόμενα μου και να διαβάζω δημιουργίες άλλων. Εάν γνωρίζετε κάτι τέτοιο σας παρακαλώ γράψτε το στα σχόλια. Σας παρακαλώ! Διαφωτίστε με! Κατά προτίμηση, θα ήθελα να μου αναφέρετε σελίδες που είναι περισσότερο κατάλληλες για διηγήματα ή κείμενα σε πεζό λόγο, αν και ιστοσελίδες για ποιήματα θα ήταν πολύ σημαντικές επίσης.Δεν πρέπει να το αφήσω να με νικήσει, πρέπει να παλέψω για αυτό που αγαπάω, για το όνειρο μου. Δεν έχω ούτε πολλά όνειρα, ούτε και πολλές φιλοδοξίες. Μόνο μια βαθιά αναπνοή ζητάω. Πιστεύετε ότι "πρέπει" και αξίζει τον κόπο να το επιχειρήσω ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
8
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο κι από μένα κι αν θέλεις μπορείς να ψάξεις για σεμινάρια δημιουργικής γραφής, που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και θα σίγουρα θα σου μάθουν κάποια χρήσιμα πράγματα. Ρώτα στον Δήμο σου ή σε κάποιο κοντινό Δήμο αρχικά.
Φτιάξε ένα δικό σου blog ρε κοπέλα μου και προώθησέ το στο διαδίκτυο!Θα ακολουθήσεις άτομα, θα σε ακολουθήσουν και θα γουστάρεις! Εδώ εγώ με blog του Πάοκ κι έχω κοινό.Επίσης, το μεταίχμιο ενίοτε διοργανώνει διαγωνισμούς λογοτεχνίας και ποίησης. Στείλε κι εκεί κάτι δικό σου, έτσι για το γαμώτο!
Όσον αφορά αυτό που λέει ο Τιτάνας για το Μεταίχμιο, έχει τύχει να λάβω και εγώ μέρος και η όλη διαδικασία είναι πολύ ενδιαφέρουσα! Αν σε ενδιαφέρουν τα θέματα των διαγωνισμών, σου συστήνω ανεπιφύλακτα να λάβεις μέρος! Και βέβαια στο τέλος εκδίδονται και οι νικητήριες ιστορίες! (Γενικά έχει πολλούς διαγωνισμούς και από μικρότερους εκδοτικούς οίκους... μπορείς να το ψάξεις)
Δεν έχω ιστορικό blog.Τι με πέρασες για τον Βελόπουλο και τον Άδωνη...Ναι, χάθηκες.Θα σε ρώταγα τα νέα σου, αλλά εδώ δε λέει σαν χώρος.Ό,τι θες, κάνε μου σήματα Μορς από τον Λευκό Πύργο.Καλό ξημέρωμα!
Εξομολογούμενη/ε, γεια σου!Από σάιτ, ένα με μεγάλη επισκεψιμότητα είναι το wattpad. Ο καθένας μπορεί να ανεβάσει ιστορίες εκεί και να διαβάσει ιστορίες άλλων. Μπορείς να ακολουθείς συγγραφείς, να βαθμολογείς τα κείμενά τους, να σχολιάζεις. Γενικά έχει πολλές επιλογές. Το αρνητικό για μένα είναι ότι μέσα στα τόσα κείμενα, υπάρχει και μεγάλη σαβούρα. Επειδή ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανεβάσει ότι θέλει, συναντάς κείμενα χωρίς στίξη, γεμάτα ορθογραφικά, πολλές φορές δεν βγάζουν νόημα... αλλά έχει και μερικά πολύ ωραία!Πέρα από το wattpad, υπάρχει και αυτό το blog http://moonlightaless.blogspot.gr/ το οποίο περιέχει ιστορίες, που είναι καλύτερα φιλτραρισμένες. Δηλαδή η ιστορία πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τους διαχειριστές για να ανέβει και δεν ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει. Αυτά! Ελπίζω να βοήθησα λίγο.. καλή έμπνευση και μακάρι να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα! :)
Pillowfights! μπορεις να γραφείς άρθρα που εκθέτεις καθημερινά προβλήματα /τάσεις/τροπους ζωής/συμπεριφορες.με είχαν δεχτεί τους ειχα στείλει δείγμα και μετά μου ειπαν να μιλησουμε σε σκαιπ και τελικά το άφησα η χαζή γιατι εχω κοινωνική φοβία και ντρεπομουν ...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ