ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2017 | 23:04

Η μόνη ερωτηση

Που μου κάνουν οι φίλοι μου μετά το "τι κανεις?" είναι το "βρηκες γκομενο;" και αφού απαντήσω για ακόμη μια φορά όχι, ξεκινούν και μου αραδιαζουν τα δικά τους προβλήματα προφανώς γιατί επειδή δεν έχω "γκομενο" πάει να πει ότι δεν έχω αλλα νέα ή ότι δεν συμβαίνει τίποτα σημαντικό στη ζωή μου.κάπως έτσι περνούν οι τελευταίες φιλικές συναντήσεις μου και μετά γυρνάω σπίτι τόσο άδεια και με τόσα όμορφα πράγματα στο μυαλό μου που δεν είχα κανέναν φίλο να τα μοιραστώ, γιατί προφανώς για αυτούς δεν είναι τόσο σημαντικά όσο τα νέα ενός "γκομενου".κάνει πολύ μοναξιά τώρα τελευταία στις παρέες μου.
6
 
 
 
 
σχόλια
Και πηγαινοντας το παραπερα αν συγκατοικεις, ειδικα αν ειναι γυναικα:"ποτε θα παντρευτειτε" , η αν ειναι ηδη παντρεμενοι ποτε θα κανουν παιδια η αν εχουν ηδη ενα ποτε ερχεται το επομενο κλπ.. Γενικα παντα εχουν κατι να πουνε..Εξομολογουμενη βρες αλλα ατομα, που δεν σε κρινουν εμμεσως με τις ερωτησεις τους.. Μονο εσυ χαλιεσαι απο ολο αυτο.
Για τους άντρες είναι διαφορετικά.Το πρώτο που σε ρωτάνε όλοι είναι αν δουλεύεις.Οπότε εαν δεν δουλεύεις,αυτομάτως σε φέρνουν σε αμηχανία,ειδικά εαν είναι και άλλα άτομα μπροστά.Για γκομενικά σε ρωτάνε μόνο όσοι έχουν σχέσεις,γιατί όλοι ψάχνουν αφορμή να μιλήσουν για το πόσο 'υπέροχη' σχέση έχουν,για το ταξιδάκι που πήγαν πρόσφατα,για το πού θα πανε διακοπές και όλες αυτές τις μαλακίες που για σένα δεν έχουν το παραμικρό ενδιαφέρον.
Απο προσωπική εμπειρία , αυτη την ερωτηση την κανουν συνηθως δεσμεμενοι για πολλά χρονια (αντρες ή γυναικες ) που εχουν βαρεθει τη σχεση κ τη ζωη τους. Δν ξερω τι παθαινουν! Σα να θελουν να σε βαλουν στο τρυπάκι της σχεσης και του γαμου, ή σα να νιωθουν αβολα απο τη δική σου παρουσια... Ελεος με τον νεοσυντηρητισμο που σε θελει δεσμευμένη. Ειναι πολυ οπισθοδρομικο και προσβλητικο για μια νεα γυναικα να θεωρειται ολοκληρωμενη ή πετυχημενη μονο αν εχει σχεση και να κρινεται με βαση τις ερωτικες της κατακτησεις. Σπουδες, ενδιαφεροντα, εργασία, ταλεντα πάνε στράφι.... Το να περιστρεφεται η συζητηση μιας παρεας γυρω απο τα γκομενικά ειναι τελειως επιφανειακό-οταν υπαρχουν τοσα θέματα να συζητησης.
"Γκομενους" πες τους βρισκω πολλους αν θελω,αλλα εγω επιθυμω να βρω το "Αγορι μου,τον Ανθρωπο μου" που θα με γεμιζει ψυχικα!!!Κατι το οποιο εσεις δεν το χετε κατα νου μαλλον...Καλο μου οι φιλοι μας μερικες φορες πετανε χοντραδες χωρις να καταλαβαινουν αν σε πληγωνουν...Ειτε απο αφελεια,ειτε απο βλακεια...Εσυ και μονο εσυ ξερεις τι θες για την ζωη σου...Οταν βρεθει ο καταλληλος θα εχεις το Αγορι σου και οχι εναν Γκομενο...Αυτο ειναι μονο το θεμα συζητησης τους?Ξεκοψε το να μην ξανα αναφερθει.Κοιτα να εισαι εσυ καλα και ολα τα αλλα γινονται... ;-)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ