ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2017 | 22:31

πριν τρια χρονια....

Ζητησα να παω τουαλετα απο την καθηγητρια...κατεβηκα στο ισογειο που ηταν οι τουαλετες του σχολειου...αυτοι καθονταν εκει.Απο εξω...χαμηλωσα το βλεμμα και εκανα πως δε τους ειδα...μολις με ειδαν ομως αυτοι σκασαν στα γελια.Πιαστην φωναξε ο ενας.Απλα σηκωθηκε και εκανε πως ορμαει αλλα δεν περπατησε πανω απο ενα μετρο..μετα σκασαν παλι στα γελια.Θυμαμαι τον πανικο και την καρδια μου σα να βουλιαζει.Οταν βγηκα πηγα απο την αντιθετη μερια αλλα ετσι και αλλιως φαινοταν σαν να μην ηταν κανεις πια εκει.Εκανα τον σταυρο μου αλλα πριν προλαβω πεταχτηκε πισω απ τον τοιχο και μου φωναξε ελα εδωωωω!Δε θα σου κανω τπτ.Και οι αλλοι κρυβονταν.Παλι ετρεξα...και στον υπνο μου ακομη αυτα βλεπω...θυμηθηκα αυτο σημερα και αναρωτιεμαι γτ ετρεχα; γτ δεν καθησα να δω τι ηθελαν; δεν μπορουσα να τους αντιμετωπισω και το ξερω καλα....τελος παντων..απλα το θυμηθηκα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έτρεξες και δεν έκατσες να τους αντιμετωπίσεις γιατί λειτούργησε το ένστικτο το οποίο είναι πάρα πολύ χρήσιμο γιατί κυριολεκτικά...σώζει ζωές.Λειτουργεί χωρίς εμάς,για εμάς. Γι'αυτό να χαίρεσαι που δεν έκατσες να δεις τι ήθελαν :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ