ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2017 | 18:37

Πήρα το 100 και να η συνέχεια...

Απορώ με τις διαφημίσεις που λένε" Αν δείτε κάτι ύποπτο ΜΙΛΗΣΤΕ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ μας " Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο για να ενημερώσω για ένα περιστατικό που συμβαίνει ακριβώς στο απέναντι σπίτι ενός άνδρα που χτυπάει την γυναίκα του σε καθημερινή βάση και μου λένε να δώσω το ονοματεπώνυμό μου εκτός απο το τηλέφωνο και την διεύθυνση. Να εκτεθω εγώ και να κινδυνεψω κιόλας επειδή θέλω να βοηθήσω; Τι νοοτροπία ειναι αυτή; Επίσης μου είπαν το εξής Επικό " Πήγαινε και κάνε τους παρατήρηση ή μήνυση " και τα κλασσικά εικονογραφημένα οτι εχουν να ασχοληθουν με σοβαρότερα θέματα και δεν εχουν εύκαιρο το περιπολικό. Αυτό τώρα τελευταία παίζει να το λένε παντού απ' οτι έχω ακούσει. Δηλαδή ρε φίλε, απορώ. ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΩ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ... Απο την μια θελουν να συνεργαζόμαστε με τις αρχές και μετά μας ζητούν να βγάλουμε ΕΜΕΙΣ το φίδι απο την τρύπα... Και ειμαι κοπέλα. Ούτε καν άνδρας, ούτε οπλοφορώ όπως εκείνοι. Για την γυναικα αυτήν που υποφερει απέναντι και αν του την " Δώσει " και την σκοτώσει καμία μέρα,τόσα γίνονται μετά ΕΚΕΙΝΟΙ θα ευθύνονται και ΟΧΙ εμείς που τους ενημερώσαμε και μας λένε μπούρδες. Τι άλλο μπορώ να κάνω?
8
 
 
 
 
σχόλια
15900 womensos kai symvouleytika kentra twn dhmwn. Yparxoun epishs ksenwnes pou filoksenoun tis gynaikes aytes, ola ayta dwrean. Prepei n apeythynthei sthn astynomia kai na kanei mhnysh gia endooikogeneiakh via. Swse ayth th gynaika, s exei anagkh. Egw nikhsa monh tous viastes ths kardias mou mesw tou 15900.
Η αστυνομια δεν μπορει ν τον συλλάβει αν το θύμα δεν τον καταγγείλει, μονο καμια παρατήρηση θα κανουν.. Μιλα στη κοπέλα οταν ειναι μονη της να φυγει, υπαρχουν σύλλογοι γυναικών που μπορούν να την προστατέψουν
Κοπελα μου,ειναι εμφανης και πλεον αυτονοητη η δυσλειτουργια της αστυνομιας,αλλα μπραβο σου που κινητοποιηθηκες και σε καμια περιπτωση μη σταματησεις τη προσπαθεια για καταγγελια!!!!!Οπως λεει και η καρακαξα υπαρχουν πολλες γραμμες για την προστασια των κακοποιημενων γυναικων και θα μπορουσες να απευθυνθεις εκει!!!μη το αφησεις ετσι!αυτη η γυναικα σε χρειαζεται!
Και τι νομίζεις ότι θα κάνανε οι μπάτσοι; Τίποτα απολύτως. Μια επίπληξη θα του κάνανε και τελείωσε η υπόθεση. Θα ήταν φελλοί κανονικοί αν λέγανε ποιος έκανε την καταγγελία. Εδώ μπροστά στα μάτια τους τα βαποράκια στην Ροτόντα δίνανε την δόση στους άλλους να πιούνε και δεν κάνανε τίποτα. Άλλα τον κώλο τους τον παίρνουν μονάχα όταν σκοτώνετε κάποιος. Τα προβλήματα του κοσμάκη τα γράφουν στα αυτά τους. Τις προάλλες στην γειτονιά μου μπήκαν σε ένα σπίτι μιας φοιτήτριας και ήρθαν μετά από 2 ώρες. Ελληνική αστυνομία και μπούρδες. Τι να πεις....
Κοίτα ένα δίκιο το έχεις αλλά γενικώς να ξέρεις ο αστυνομικός σπάνια μπορεί να ενεργησει αυτοβουλως. Επίσης είναι από τα επάγγελματα που πρέπει περισσότερο απ όλα τ αλλά να πάνε πάντα by the book. Επίσης στην προκειμένη περίπτωση το καλύτερο θα ήταν η ενημέρωση να γίνει εφ όσον η κοπέλα αντιληφθεί το συμβάν διότι ο τυπακος φεύγει κατευθείαν αυτοφωρο. Επίσης αυτό που θέλω να τονίσω και αυτό είναι και το στεναχωρο της υπόθεσης ότι συνήθως τα θύματα βίας από φόβο σιωπουν και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που και καταγγελίες να γίνουν από τρίτους τα θύματα από φόβο τις αναιρουν..
Φίλε οι μπάτσοι μια ζωή μπάτσοι θα είναι. Δεν αλλάζει αυτό. Ειδικά εκείνοι οι διας άγιοι άνθρωποι. Το φωτοστέφανο τους λείπει. Δεν αντιλέγω στο τελευταίο που λες για το ενδιαφέρον και την ασφάλεια αλλά μην τους βγάζεις και παναγίες. Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι αστυνομικοί αλλά στην πλειοψηφία τους είναι γουρούνια. Στην ελλάδα σε αυτή την μπανανία της ευρώπης όλα είναι κουκουρούκου το μπατσικό νομίζεις θα ξέφευγε; Ελλάς το μεγαλείο σου που λένε. Και αν θες μια απάντηση το μόνο κόμπλεξ που έχω στην ζωή μου είναι γι αυτούς που φοράνε στολή. Κάτι στίχοι από ένα κομμάτι λένε το εξής: "ποτέ μου δεν συμπάθησα όσους φοράν στολή γιατί η εξουσία φέρνει βία και το έμαθα από παιδί. Αστική φυλακή και ο κόσμος τους είναι γκρι. Κάθε μέρα χρωματίζω για να βγω απ' αυτήν γράφω για εμένα και απέναντι μου εσύ, γράφω για εσένα και απέναντι μας η Ελλάδα κουφή." ;)
Και κάτι τελευταίο. Δεν τους πάω γιατί το 12 είχα φάει το ξύλο της ζωής μου από αυτούς στο γήπεδο της Τούμπας σε ένα ματς με την Ραπίντ Βιέννης. Εκείνη την ημέρα είχε γίνει ο κακός χαμός και οι μπάτσοι ήταν εκεί και κοιτούσαν τα επεισόδια που ξεκινήσανε οι άλλοι. Και σε μια στιγμή χωρίς να το καταλάβω αντί να πάνε να βάλουν στην θέση τους αυτούς της ραπίντ δέρνανε εμάς. Εγώ τότε ήμουν στην 7 και όταν είδα έναν μπάτσο του λέω καλά αντί να βάλετε αυτούς στην θέση τους βαράτε τους δικούς μας; Και έτσι άρχισε να με δέρνει. Μιλάμε για ξύλο. Αυτό για να μην νομίζεις ότι είμαι τρελός και λέω τα δικά μου έτσι για να περάσει η ώρα. Φιλικά. ;)
Τα στοιχεία σου και να τα δώσεις δεν δημοσιοποιουνται πουθενά στα ζητάνε ως προς κατοχύρωση της ορθοτητας της καταγγελίας.Επίσης υπάρχει και ο αριθμός 15900 οργανισμός κατά της βίας τον γυναίκων κάνε μια προσπάθεια και εκεί

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ