ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2017 | 23:49

Μητέρα

Η μητέρα μου ειναι αμόρφωτη, τελείωσε μόνο το λύκειο και δε την ενδιέφερε ποτε να σπουδάσει. Δε διαβάζει βιβλία, δεν αθλείται, δεν πάει θέατρο, δε δε δε ! Όλα αυτά, τα οποια εγώ αγαπω,τα θεωρεί χάσιμο χρόνου και χρήματος! Τελείωσα ειδική αγωγή και η μητέρα μου ονειρεύεται να μπω στο δημόσιο μόνιμη. Εγώ θέλω να κάνω διδακτορικό Αλλα προφανώς της ειναι κατι εντελώς αδιάφορο. Δήλωσα συμμετοχή σε ένα προγραμμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, σε μια αλλη χώρα, για ένα μήνα, το οποίο προφανως θα ειναι ένα καλο στοιχείο για το βιογραφικό μου και αντί να με στηρίξει ειναι θυμωμένη μαζι μου εδω και δυο εβδομάδες ! Και σήμερα το μόνο που μου ειπε ειναι οτι θα φάω τόσα λεφτά ( στο μεταξύ ειναι όλα πληρωμένα) και θα γυρίσω σε μια εβδομάδα Γιαυι δεν έχω τα κότσια ! Και οτι ειμαι πολυ κακός άνθρωπος και της εφαγα τη ζωη με τις επιλογές Μου. Μένω με τους γονείς μου εδω και 9 μήνες.. και έχω αλλάξει τοσο πολυ σαν άνθρωπος! Εξαιτίας της μητέρας μου. Οκ μητέρα σαγαπω. Αλλα προσεύχομαι να φύγω μακριά για να πετύχω!
3
 
 
 
 
σχόλια
τι σε νοιαζει χρυσο μου παιδι τι πιστευει η μανουλα σου? Ανοιξε τα φτερα σου και μην της δινεις σημασια! Αυτο το κολλημα που εχουν ολοι με το τι θα πει η μανουλα κ ο μπαμπακας πρεπει επιτελους να το ξεπερασετε, ειστε ενηλικοι πλεον.
Ειχα κι εγω αντίστοιχο θέμα με τον πατέρα μου. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να το στηρίξεις, κάνε αυτό που θες και μην σε νοιάζει. Αν όμως περιμένεις οικονομική ενίσχυση από τους γονείς σου για να συνεχίσεις για διδακτορικό, λυπάμαι που το λέω αλλά κακώς κρίνεις τους γονείς σου.Στηρίξου στις δυνάμεις σου και ζήτα τους μόνο ηθική υποστήριξη. Από κει και ύστερα, ενήλικη είσαι τα υπόλοιπα είναι δικές σου επιλογές και ευθύνες.Και για να αναφέρω και τη δική μου ιστορία...Άριστη μαθήτρια, πολύ καλή φοιτήτρια, ήθελα να προχωρήσω. Οι γονείς μου (ο πατέρας μου κυρίως) μου το ξεκαθάρισαν ότι δεν διαθέτουν άλλα χρήματα για τις σπουδές μου.Έκανα υπομονή, δούλεψα, μάζεψα χρήματα, έχτισα βιογραφικό για να μπω σε ένα καλό μεταπτυχιακό πρόγραμμα και τώρα βάζω πλώρη και για 2ο μεταπτυχιακό (εξ αποστάσεως).
Γονιος που δε δινει κινητρο και στηριξη στις επιθυμιες του παιδιου του ειναι καπως ανησυχητικο εως εγωιστικο.Ειλικρινα δε θα μπορεσω ποτε να κατανοησω (εννοω οτι με θλιβει αυτο) τις εξομολογησεις καποιων εδω που περιγραφουν κακες σχεσεις με τις μητερες του. Σου προτεινω απλως να εστιασεις στους στοχους σου κ' στις επιθυμιες σου μοναχα για σενα. Και για κανεναν αλλον.Αφου οπως λες δεν υπαρχει κατανοηση.*( το αν ομως η μητερα σου δεν ειναι απολυτη τελειως προς σε σενα και απλως τα ειπε πανω στα νευρα της καλο θα ηταν να συζητησετε γι ολα αυτα που σ' ενοχλουν μεσα απο δραστηριοτητες παροτρυνοντας την εσυ η ιδια σιγα -σιγα να κανετε μαζι.Ισως πρεπει να ρθετε λιγο πιο κοντα).Δεν ξερω τι αλλο να σου γραψω γιατι δεν γνωριζω τι ακριβως σχεση εχεις με τη μητερα σου αλλα Ευχομαι τα καλυτερα στις επιλογες κ στις επιθυμιες σου.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ