ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2017 | 23:55

Πώς ξέρεις αν είσαι γκέι

Θέλω την βοήθειά σας για κάτι που δεν τολμώ ούτε να σκεφτώ. Ή μάλλον δεν τολμούσα μέχρι πρόσφατα. Είμαι τριαντάρα και δεν έχω ολοκληρώσει σχέση. Οι πιο δυνατές μου φιλίες ήταν πάντα με γυναίκες. Κάποιες φορές έχω κάνει ερωτικές σκέψεις για γυναίκες, ποτέ όμως για κοντινές φίλες μου. Όσο αφελές κι αν ακούγεται (ή διαβάζεται), παίζει να είμαι λεσβία και να μην το έχω καταλάβει τόσο καιρό; Δεν λένε ότι αυτά τα ξέρεις από μικρός; Εγώ έχω κάνει σχέσεις (μη ολοκληρωμένες) με άνδρες, έχω νιώσει πάθος για κάποιους, έχουμε προχωρήσει σε προκατακτικά... Δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένη. Θέλω την άποψή σας. Είναι η αγαμία που με μπερδεύει ή μήπως δεν προχώρησα ποτέ επειδή δεν ήθελα με άντρα;
3
 
 
 
 
σχόλια
καταρχας, γιατι δεν ολοκληρωνες δε μας ειπες. Επισης, εφοσον ειχες ερωτικες σκεψεις με γυναικες, το λιγοτερο που μπορω να σ πω ειναι αμφιπεριεργη (bicurious) και αν σ εβγαινε και στην πραξη θα σ ελεγα bisexual.
Συνήθως το ξέρεις, βαθιά μέσα σου ξέρεις την απάντηση. Το να πας σε ψυχολόγο, θα σε βοηθήσει να απαντήσεις αυτό που μόνο εσύ ξέρεις. Πρόσεχε μόνο να γνωρίζει περί του θέματος. Αλλά υπάρχει και η εύκολη λύση, μην το αναλύεις τόσο πολύ. Χαλάρωσε, δοκίμασε με κοπέλα και αν σου αρέσει, συνεχίζεις. Χωρίς να βάζεις ταμπέλες ή οτιδήποτε. Η ζωή είναι μια, απόλαυσε την χωρίς τύψεις.
Αφού είσαι μπερδεμένη και μπλοκαρισμένη γιατί δεν πας σε κανέναν ψυχολόγο να κάνεις μια ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό σου; Όποιος κι αν είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός σου, χρειάζεται θάρρος και κάποια προσπάθεια για να έρθεις κοντά με τους άλλους και να γίνει κάτι.