ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2017 | 13:41

Τι συμβαίνει τέλος πάντων;

Είμαι 24 χρονών.. Έχω χωρίσει με τη κοπέλα μου εδώ και 1.5 χρόνο σχεδόν... Τελευταία επαφή την είχαμε τον Δεκέμβριο, όπου έκτοτε ξεκόψαμε εντελώς διότι αυτή βρήκε άλλον. Εγώ το σεβάστηκα και δεν την ξανά ενόχλησα, όπως και αυτή εμένα. Εγώ το είχα συνηδητοποιήσει και πλέον το έιχα ξεπεράσει και δεν με ενοχλούσε που έχει άλλον. Προχθές, με αφορμή τα γενέθλια μου, μου έστειλε ένα μήνυμα για να μου ευχήθει, και μετά άρχισε και μου εξιστορούσε το τι συνέβει στη ζωή της όλο αυτό το διάστημα που δεν έχουμε καμία επαφή.. Με λίγα λόγια μου είπε πως χώρισε με τον άλλον, είχε κάποια θέματα υγείας η μαμά της και να μου τα αναφέρει αυτά σε κατεβατά μπαίνοντας σε λεπτομέρειες για τη ζωή του πρώην αγοριού της που μου προκαλέσαν ανατριχίλα..Μόλις τελείωσε τον μονόλογο μου λέει ευχαριστώ πολύ που με άκουσες, να είσαι καλά και να έχεις καλή συνέχεια στη ζωή σου και σταμάτησε εκεί η κουβέντα.. Εγώ προσπάθησα να τη βοηθήσω και να την παρηγορήσω, αλλά δεν φάνηκε να συγκινείται.. Μου ανέφερε ότι έχω μείνει ο ίδιος και πως απλώς περίμενα να νιώσω καλύτερα αν τα πω σε σένα, αλλά τελικά τζίφος.. Μου ζήτησε και συγγνώμη για την αναστάτωση.. Εγώ τώρα τι αντίδραση πρέπει να έχω; Μετά από 6 μήνες μηδενικής επαφής, ξαφνικά να μου στέλνει κάτι τέτοιο και να μου ξυπνάει αναμνήσεις και να ταράζει τη ζωή μου... Για ποιο λόγο; Την έχω ξεπεράσει βέβαια, και ουδέποτε θα ήθελα να ξανά είμαι μαζί της, αλλά με τάραξε πολύ διότι θυμήθηκα πράγματα, και διότι ένιωσα ότι με εκμεταλλέυεται με αυτό που έκανε.. Τι γνώμη έχετε; Να τονίσω πως η κοπέλα είναι 23 χρονών, και για εμένα ήταν η πρώτη μου και μεγαλύτερη μου σχέση(κράτησε σχεδόν 1 χρόνο).
10
 
 
 
 
σχόλια
Το επικρατέστερο σενάριο, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, είναι ότι η πρώην σου είναι σκατόψυχη και χειριστική.Το να σε παίρνει στα γεννέθλιά σου και να σου λέει τα δικά της και να σε προσπαθεί να σε προσβάλλει δείχνει το ποιόν της. Εγώ θα την έβριζα.
Φιλες εχει φανταζομαι, οποτε αν ηθελε απλα σε καποιον να μιλησει, θα μπορουσε υποθετω να μιλησει σ αυτες. Το οτι ηθελε να μιλησει σε σενα, σιγουρα κατι σημαινει. Δεν ξερω τι, παντως τυχαιο δεν ειναι. Απλα ισως να περιμενε απο σενα να της πεις κατι πιο θερμο(δεν ξερω κιολας τι της ειπες, υποθεσεις κανω) και να περιμενε οτι θα σε "συγκινησει", αλλα αφου ειδε οτι δεν εγινε αυτο, τσαντιστηκε και εβγαλε αυτη την επιθετικοτητα.Οπως και να χει, εφοσον λες οτι την εχεις ξεπερασει, απλα ξεχασε το!
Φίλες έχει... Το έχει πει σε όλους... Απλώς λέει ήθελε να το πει και σε εμένα γιατί την ηρεμώ λέει..! Δε νομίζω να ήθελε κάτι διότι είπε ότι δε σε θέλω... Εγώ της απάντησα ήρεμα και ωραία... Γλυκά... Όχι ψυχρά... Προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα... Εντέλει όμως μου είπε δεν αλλάζεις και περίμενα να νιώσω καλύτερα... Δε μπόρω να καταλάβω τι περιμένει...
Μπορει εσυ να νομιζεις οτι της απαντησες γλυκα, αλλα εκεινη μπορει να σε βρηκε πιο απομακρο. Η μπορει απλα να σου εστειλε, γιατι ηθελε να δηλωσει την παρουσια της και για να δει εσυ πως την νιωθεις πλεον. Παντως εγω, οταν δεν θελω καποιον, απλα αδιαφορω, δεν καθομαι να του το λεω κιολας.