ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2017 | 14:33

Ο άντρας μου με κερατώνει

Ανακάλυψα πως ο άντρας μου μιλάει με μια γυναίκα εδώ και αρκετό καιρό.Του είχα πετάξει μπηχτές πως δε θα ανεχτώ παιχνιδάκια πάλι (γιατί στο παρελθόν όταν τα παιδιά μας ήταν μικρά με είχε απατήσει) και είχε σταματήσει να μιλάει .Τώρα πάλι τα ίδια και σκοπεύουν να συναντηθούν.Τι να κάνω;Να του πω πως τα ξέρω όλα να προλάβω καταστάσεις;Να πάρω τηλέφωνο αυτή που έχω τις συνομιλίες και να τη φοβερίσω πως θα τα μάθει ο άντρας της;
13
 
 
 
 
σχόλια
Χρονοβορα διαδικασια αλλα πολυ απολαυστικη: Παιρνεις το αιμα σου πισω ξανααποκτοντας το ενδιαφερον που ειχε καποτε ΜΟΝΟ για σενα (αν ειχε) και μετα του σουταρεις το μασαλι με την γυναικουλα που μιλαει οπως λες .. με λιγα λογια θα τον πιασεις αδιαβαστο και απο εκει και περα πρατεις αναλογως. Συνοπτικη σοβαρη διαδικασια : Το συζητατε αλλα αυτη την φορα δεν θα ανεχτεις τιποτα και αν οντως σε κανει να νωθεις χαλια με αυτη του την συμεριφορα επειδη φαινεται οτι το παλικαρι σε κοροιδευει μπροστα στα μουτρα σου λυπαμαι αλλα σουταρεις απευθειας Υ.Γ Το δικο σου καλο και των παιδιων να σκεφτεις, αυτο τιποτα αλλο! (και την ψυχικη σας υγεια πανω απο ολα)
το να λέτε "χώρισε τον" δεν λύνει κανένα θέμα.. δεν μιλάμε για μια σχέση ενός χρόνου με κάποιον, αλλά για μια ζωή. Με παιδιά στο ενδιάμεσο, περα απο τα συναισθήματα... Οτι πιστεύει αυτή καλύτερα θα πράξει..
Μα γι'αυτό έγραψε εδώ,για να πάρει απόψεις και αυτό ακριβώς της δίνει ο καθένας:τη γνώμη του.Δηλαδή όσοι έχουν παιδιά δε χωρίζουν;Δεν ξέρω για σας αλλά θα προτιμούσα να ζουν τα παιδιά μου σε ένα σωστό περιβάλλον και οι γονείς να είναι "μακριά και αγαπημένοι" παρά να ζουν μαζί και να μην υπάρχει ο στοιχειώδης σεβασμός παρά μόνο απιστίες και καυγάδες.
Καλε αυτη τι φταιει που ο αντρας σου ειναι πηδηχτουλης; αυτη φταιει που σαλιαριζει; αυτη τη ζωη της κανει,το κεφι της. Παντα οι γυναικες φταινε;Ξερεις υπαρχουν γυναικες που με τοσες τριγυρω κραταν το τσουτσουνι του μεσα. Ε ο δικος σου δε το κραταει. Διαλεξε και παρε.
Δε θα ανεχτεί λέει... Καλή μου, όχι απλώς το ανέχεσαι, αλλά το καταπίνεις αμάσητο και λες και ευχαριστώ!Απ' ότι μας λες το 'χει η κούτρα του να κατεβάζει ψείρες συνεπώς ήρθε η ώρα να πάρεις συνειδητά αποφάσεις και να τις εφαρμόσεις.
Αυτή δε χρειάζεται να την πάρεις τηλέφωνο, ούτε να την απειλήσεις χρειάζεται, σε κακό θα σου βγει. Τον δικηγόρο θα πάρεις τηλέφωνο ώστε να δεις τι δικαιούσαι και πώς μπορείς να εξασφαλίσεις τον εαυτό σου και την ψυχική ηρεμία των παιδιών. Μετά αποφασίζεις αν θέλεις να συνεχίσεις ως ζευγάρι με αυτόν τον άνθρωπο.
Κυρά μου, καταρρακώνεις την αξιοπρέπειά σου, το έχεις καταλάβει αυτό; δεύτερες ευκαιρίες δεν δίνουμε...ας ήταν άξιος να σε κρατήσει κοντά του...έδειξες καλή καρδιά και τον συγχώρησες, αυτό προφανώς δεν το εκτίμησε...και να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, νομίζεις ότι δεν θα σε απατήσει ξανά; εάν ναι, τότε γελιέσαι άσχημα, θα δώσεις την εικόνα μιας γυναίκας χαζής που είναι διατεθειμένη να φάει του κόσμου τα κέρατα για να μείνει το γαϊδούρι δίπλα σου. Φιλενάδα, για την αξιοπρέπειά μας ζούμε. Ξέγραψε τον παπάρα, ανέλαβε την κηδεμονία των παιδιών σου και άρχισε μια νέα ζωή με έναν άνθρωπο που θα σε προσέχει σαν τα μάτια του και θα σε αγαπάει.
Το να πάρεις τηλέφωνο και να κάνεις σκηνή στην άλλη η το να πάρεις ντετέκτιβ που αναφέρθηκε το θεωρώ απίστευτη κατινια απλά και ότι πέφτεις σε επίπεδο. Γνώμη μου αλλά οκευ. Άλλωστε με τον άντρα σου είσαι παντρεμένη όχι με αυτήν. Εκείνος θα πρέπε να σε σέβεται και να ναι κοντά σου την άλλη γυναίκα προφανώς δεν την νοιάζει από την στιγμή που δεν νοιάζει εκείνον δεν είναι δικό της πρόβλημα. απλά χώρισε χωρίς δεύτερη σκέψη αν το κανε μια θα το ξανακανει
Άντε και απείλησες αυτήν και φεύγει, λύθηκε το πρόβλημα νομίζεις; Αλήθεια δεν σου κόβει πως θα ψάξει αλλού και θα είναι πιο προσεχτικός; Όσο αναμασάμε μια απειλή, όπως το "δεν θα το ανεχτώ", καιδεν την κάνουμε πράξη, από δειλία κυρίως, καταλήγουμε γραφικοί και τελικά κανείς δεν παίρνει τις απειλές μας σοβαρά και είναι λογικό. Πάντα και παντού, οπότε ή χώρισε για να αποδείξεις πως δεν ανέχεσαι, όχι μόνο στα λόγια, αλλά με έργα, ή σε πρώτη φάση έστω φύγε από το σπίτι προρσωρινά, αλλιώς ότι και να κάνεις άλλο θα γυρίσει εις βάρος σου.