ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2017 | 01:12

Τι πιστεύετε ρε παιδιά?

Λοιπόν, το στόρι σύντομα:γνώρισα έναν τυπο στο πανεπιστήμιο, όλα ωραία όλα καλά και τυχαία βρεθήκαμε σε κοινη παρέα βράδυ. Τα λέγαμε πολύ ωραία οι δυο μας για πρώτη φορά στο μπαρκάκι και στο τέλος μου ζήτησε τρόπο επαφής να μην χαθούμε, γτ πανεπιστήμιο δεν πετυχαίνουμε ο ένας οτν άλλον.Γενικώς μου άρεσε, πολύ.Τον πετυχαίνω τελευταία συνέχεια σχολή και χαιρετιόμαστε και σχεδόν κάθε φορά μου προτείνει να πάμε για ποτό(δεν ξεκαθαρίζει αν εννοεί οι δυο μας ή σε παρέα) αλλά ποτέ δεν στέλνει. Συμβαίνει αυτό για κανα διβδόμαδο. Κάποια στιγμή μ στέλνει ότι θα πάει κάπου και αν ψήνομαι να πάω. Πάω και ήταν με παρέα και μιλήσαμε ελάχιστα.Μετά από αυτό σχεδόν τίποτα, του στέλνω εγώ κάποια στιγμή αν θα βγει, δεν μου απάντησε ποτέ και μετά μου έστελε κάτι άκυρα στο τσατ.Οπότε δεν ξανάστειλα για να βγούμε. Και κάποια στιγμή μου ξαναλέει να πάμε για ποτό και αρχίζει νέος κύκλος ασυννενοησίας.Τον ξαναπετυχαίνω σε κοινή παρέα και τα λέμε πολύ ωραία όλοι μαζί, και ήταν πολύ κουλ και φιλικός. Εννοώ το σήμα που πήρα ήταν φιλικό.Μήπως εγώ παρεξήγησα στην αρχή ότι μπορεί να το έβλεπε και λίγο αλλιώς και απλά με συμπάθησε το παιδί και ήθελε να κάνουμε παρέα, χαλαρά όποτε κάτσει?
5
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον ο τύπος απλά δεν ξέρει τι θέλει ή φτάνει στην πηγή και διστάζει να πιει νερό. Σαν άντρας, τέτοια συμπεριφορά για φιλική σχέση μου φαίνεται λίγο περίεργη.
Γεια σου( ;-) )σε εσενα κ στη συνσχολιαστρια κλεφτρα με της οποιας τα λεγομενα συμφωνω!Ενδεχομενως να ειναι κ ντροπαλος με τις κοπελες...
Λίγο ότι να ναι μου κάνει ο τυπάκος. Αν δεν βρήκε μέχρι τώρα το θάρρος να σου πει να βγείτε οι 2 σας, μην το κυνηγήσεις άλλο.Αυτά τα μια κρύο μια ζέστη, μόνο ύποπτα (βλέπε παιχνίδι με άλλες) μου μοιάζουν.
Ίσως να παρεξήγησες την συμπεριφορά του, ή πιθανόν να μην ξέρει και αυτός τι ακριβώς του γίνεται και τι θέλει από σένα.Πάντως αν εσύ ενδιαφέρεσαι για κάτι πέρα από το φιλκό, καλύτερα να μην μπλέξεις με κάποιον που δεν ξέρει τι του γίνεται και είναι μια ζέστη, μια κρύο και σε θυμάται μια στις τόσες.