ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2017 | 14:43

Εξετάσεις για hiv

Γειά σας, θα ηθελα οποιος μπορει να απαντησει. Ειμαι γυναικα 28 χρονων. Ειχα σχέση με κάποιον και για 2 μήνες (αρχες Ιανουαριου μεχρι αρχες Μαρτιου) ειχαμε ελευθερες επαφες. Εκανα τεστ για hiv και STDs 21 Μαρτιου και 18 Απριλιου. Και τα δυο τεστ αρνητικα. Υπαρχει περιπτωση να εχω μολυνθει αλλα να μην φαινεται στο τεστ ακομα? Διαβαζω στο internet οτι η εξεταση καλο ειναι να γινεται 3 μηνες μετα την υποπτη επαφη αλλα το διαστημα αυτο πως υπολογιζεται οταν δεν ηταν μονο μια η επαφη? Να μετρησω απο την τελευταια επαφη? Λογικα ομως αν το ειχε αυτος θα μου το μετεδιδε απο την αρχη σωστα?..Γνωριζει καποιος παρομοια περιπτωση?
6
 
 
 
 
σχόλια
Η μετάδοση εξαρτάται απτό ιικό φορτίο που έχει ο άλλος ανά πάσα στιγμη.οποτε μπορει να στο μετέδωσε και στην τελευταία επαφή. Αν και στατιστικά δύσκολο θα πρέπει να σαι πολύ ατυχη. Οι εξετάσεις καλο είναι να γίνονται στο 3μηνο και μετά στο 6μηνογια να είναι απόλυτα σίγουρα κάποιος. Αφού έκανες ήδη δύο φορές κανε αλλη μια σε κανα 2μηνο λογικα αρνητική θα βγει η αλλά δε περιαζει πιο πολύ κοστίζει η αμφιβολία. Αν πας σε καποιο εξειδικευμένο κέντρο θα σε κατατοπισουν οι ειδικοί καλύτερα.
Καταρχήν, ηρεμία. Οι αιματολογικες εξετασεις ανιχνευουν αν υπαρχει κατι μετα απο ενα μηνα απο την υποπτη επαφη. Εφοσον δεν εδειξε κατι εισαι οκ απο αυτο στις 18.4, καλο ειναι να κανεις και μια εξεταση τελη Ιουνη για μια επαληθευση. Εαν πας να κανεις ενα τεστ πχ στο AthCheckpoint τοτε χρειαζονται σιγουρα να περασοουν 3 μηνες..Παντα με προφυλαξεις!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ