ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2017 | 16:59

...

Η σχολη μου δεν μου αρέσει. Θέλω να την παρατησω γιατί ούτως ή άλλως δν το βλεπω να ασχοληθώ πάνω σε αυτόν τον τομέα. Θα ναι ένα πτυχίο κρεμασμενο στον τοίχο. Είναι που δεν τα πάω καλά με τα μαθήματα είναι που δεν μ αρέσει και η πόλη θεωρώ ΤΙΣ σπουδές μου τζαμπα εξοδα. Τι να κάνω; προσπαθώ να βρω δουλειά αλλά ματαια όλοι ζητούν κάποιον απόφοιτο. Να συνεχίσω να πάρω το πτυχίο μπας και βρω κάτι αργότερα η να το ψαξω; νιωθω ένα αδιέξοδο. ..
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν υπάρχει κάτι άλλο που θα σου αρεσε να σπουδάσεις άφησε τη σχολή σου και ασχολήσου με αυτό που σου αρέσει. Αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο συνέχισε εκεί, πιέσου και τελείωσε την. Προσωπικά δε μου άρεσε η σχολή μου και έκανα αρκετά χρόνια να την τελειώσω. Τώρα όμως αντιλαμβάνομαι πως ήταν η πιο σωστή απόφαση που έχω πάρει το να την συνεχίσω. Πέφτει πολύ ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας, ένα χαρτί πτυχίου όπως και να το κάνεις μετράει!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ