ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2017 | 12:31

ΦΙλια αντρα-γυναικας

Υπαρχουν αντρες, οι οποιοι κανουν παρεα με κοπελες χωρις να εχουν στο μυαλο τους το να τις ριξουν στο κρεβατι? Υπαρχετε ας πουμε εδω μεσα αντρες που εχετε μια φιλη χρονια και που δεν την εχετε δει ποτε ερωτικα, ουτε εχετε επιδιωξει ποτε να κανετε κατι μαζι της? Και αν ναι, ποιος ειναι ο λογος που σας αρεσει να κανετε παρεα με κοπελες? Πχ τις προαλλες συζητουσα με εναν φιλο μου για ενα γκομενικο του θεμα και μου λεει "πες μου εσυ τη γνωμη σου ως γυναικα, με ενδιαφερει να ακουσω την οπτικη μιας κοπελας πανω σ αυτο". Και τοτε λοιπον αρχισα να αναρωτιεμαι "βρε λες ολοι οι αντρες να θελουν γυναικες φιλες, απλα για να τους εξηγουν πως σκεφτεται το γυναικειο μυαλο?
10
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν πάρα πολλοί λίγοι άντρες που μπορούν να το κάνουν αυτό έχω έναν φίλο άντρα αρκετά χρόνια που μπορώ να μιλήσω ανοιχτά και δεν με βλέπει ως γυναίκα για να με ρίξεις στο κρεβάτι είμαστε άπλα φίλοι
''έχω έναν φίλο άντρα αρκετά χρόνια που μπορώ να μιλήσω ανοιχτά και δεν με βλέπει ως γυναίκα για να με ρίξει στο κρεβάτι''Που να ξερες.
Φιλία άντρα-γυναίκας εφικτή αν:● Είστε παιδικοί φίλοι, όπου αυτού του είδους η φιλική σχέση μοιάζει περισσότερο με υποκατάστατο συγγενικής κι άρα σε αποτρέπει να δεις τον άλλο/άλλη ερωτικά.● Δε σου αρέσει καθόλου εμφανισιακά, είναι εντελώς έξω από τα προσωπικά σου στάνταρ που κάνουν έναν άνθρωπο ελκυστικό στα μάτια σου, αλλά δένετε εξαιρετικά ως χαρακτήρες.● Ένας από τους δυο σας είναι ομοφυλόφυλος/ομοφυλόφυλη.Ωστόσο, μην πάρεις τα άνωθεν ως δεδομένα, γιατί η ερωτική διάθεση είναι σαν τη μούχλα: μπορεί να εμφανιστεί παντού.
Δεν υπάρχει λόγος για να υπάρξει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας. Αν βρεις γυναίκα που είναι τόσο καλή που αξίζει να την κάνεις παρέα σίγουρα αξίζει και να ψάξεις κάτι παραπάνω μαζί της.Αν δεν έχεις αυτή την ένωση τότε δεν έχει νόημα να την έχεις ούτε φίλη.
Ρε παιδιά, δύο ταχύτητες έχετε μόνο; Αυτά ακούγονται σαν να λέτε ότι οι γυναίκες αξίζουν μόνο αν υπάρχει και το σεξ μέσα στην σχέση. Και πέρα από αυτό αδερφές, ξαδέρφες που κάνετε παρέα δεν έχετε;
Δεν έχει σχέση το σεξ με το να βλέπεις ερωτικά κάποιον, είναι μέσα σε αυτά, αλλά είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.Όσο για το τελευταίο, οι συγγενείς είναι μια γκρι ζώνη που κατά βάση δεν πηγαίνει στο ερωτικό λόγο της συγγένειας. Ρώτα πόσα αδέρφια, ξαδέρφια κτλπ. γουστάρουν συγγενείς τους και θα εκπλαγείς.
"Δεν έχει σχέση το σεξ με το να βλέπεις ερωτικά κάποιον". Με αυτό ακριβώς έχει σχέση!Όπως με τους συγγενείς έτσι και οποισδήποτε μπορεί να μην σε έλκει ερωτικά, αλλά να μπορείς να κάνεις παρέα και να μιλάς ωραία μαζί του.

BREAKING NEWS

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ