Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια Facebook Twitter
6

 

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια Facebook Twitter

Η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα  αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας της κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις που είχε κάνει με το σύζυγό της Μπαράκ κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του.

Και ενώ κάθε φορά που το προεδρικό ζεύγος υποδέχονταν επισήμους σατο Λευκό Οίκο, όλοι έγραφαν και ανέλυαν τα ρούχα της Μισέλ, κανείς δεν πρόσεξε πως ο Μπαράκ φορούσε πάντα το ίδιο σμόκιν. 

Την αποκάλυψη έκανε η Μισέλ σε ομιλία της στην εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια την Τρίτη.


«Αυτό ήταν πολύ άδικο» είπε και πρόσθεσε πώς όλοι έβγαζαν φωτογραφίες της με όσα φορούσε από πάνω μέχρι κάτω, αλλά κανείς δεν είπε ποτέ πως ο πρόεδρος φορά πάντα το ίδιο σμόκιν.

Η Μισέλ αποκάλυψε επίσης πως ο Μπάρακ ήταν περήφανος που έκανε μόνο 10 λεπτά να ετοιμαστεί κάθε φορά που είχαν επίσημο δείπνο και πως συνεχώς την πείραζε επειδή εκείνη καθυστερούσε στην προετοιμασία.

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια Facebook Twitter
Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια Facebook Twitter
Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια Facebook Twitter
Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Πολιτισμός / Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Η προκλητική ανθολογία του Γιώργου Λάνθιμου, η νέα συμφωνία δράσης του Τζορτζ Μίλερ, μια έκπληξη από τη Γαλλία και ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Στην τελευταία φώτο η Μισέλ τα σπάει!!! Κρίμα επίσης που το τουλάχιστον "ηθικό " παράστημα του Αετού δίπλα της αντικαταστηθηκε από κεινο το κορακίσιο τ αλλουνού..
Μια ερμηνεία είναι ότι είναι θέμα προτεραιοτήτων.Και μην μας πουν ότι ισχύει το ίδιο με τον Τσίπρα και για αυτό έχει "αισθητική αγραμματοσύνη".Άλλο να βάζεις πάντα το ίδιο σμόκιν και άλλο κρέμεται το στομάχι σου έξω από το στενό παντελόνι που δεν άλλαξες ενώ πάχυνες ή να φοράς αγυάλιστα παπούτσια στα κόκκινα χαλιά και με τα χέρια στις τσέπες.Θλιβερή σύγκριση.
Ένας εξαίρετος πρόεδρος και άνθρωπος , με μια εξαιρετική σύντροφο . Κρίμα που ενώ προσέφερε πολλά , δεν μπόρεσε να καταπολεμήσει το ρατσισμό μεταξύ των κοινωνικών ομάδων της Αμερικής , κάτι που οδήγησε στον σημερινό ανίκανο 45ο .
Σαν απλός και προακτικός τύπος ο Ομπάμα, σκέφτηκε ότι κανένας άνδρας δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα δεύτερο σμόκιν. Ο νέος πρόεδρος (που ούτε το όνομά του δεν θέλω να γράφω) έχει σίγουρα πολλά ....
Η προσοχη των ΜΜΕ εστιασθηκε,ξανα,πανω στην Μισελ Ομπαμα λογω της σημαντικης αυτης "αποκαλυψης" !Το να προσελκυεις τα "φωτα της δημοσιοτητας"οταν δεν κατεχεις ,πλεον,μια θεση η οποια τα προσελκυει αυτοματα απαιτει φαντασια και εξελιγμενες τεχνικες.Πραγματα τα οποια,με την σειρα τους,προυποθετουν εξυπναδα.Κατι το οποιο εχει κατ'επαναληψιν αποδειξει οτι διαθετει σε υψηλο βαθμο η Μισελ Ομπαμα !