ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2017 | 17:45

Σκύλος

Ε μαααα δεν μπορώ να έχω το άγχος για τις πανελλήνιες και να έχω και το σκυλί που δαγκώνει κόσμο και κάθομαι και άκου τα βρισιδια τους και έχουν και απόλυτο δίκιο τι πράγμα είναι αυτο έχει την ελευθερία του το φαγητό το νερό του και ένα σπίτι και κάνει έτσι δεν το θέλω θα το δώσω σήμερα κιόλας έχω ταραχτη πάρα πολύ το έχω δέσει και λύνεται , δεν μπορώ να το έχω και φυλακισμένο να βρω τον μπελά μου στο τέλος αι σιχτιρι
3
 
 
 
 
σχόλια
Άσε τις πανελλήνιες....Έχεις βάλει σε ένα κείμενο μια παράγραφο με 16 προτάσεις.....Ασ'το καλύτερα....Α και τα σκυλιά δεν τα παραταμε οπότε μας καπνίσει.Το να πας πανεπιστήμιο δε θα σε κάνει άνθρωπο, το να αναλάβεις τις ευθύνες σού, σε ένα πλάσμα το οποίο απο επιλογή σού τελει υπο την προστασία σού ,αυτό ναι θα σε κάνει άνθρωπο.
(Οι πανελληνιες σας δεν μας ενδιαφερουν.Μπουχτισαμε πια.Και μεις δωσαμε καποτε αλλα τοσο σαματα δεν το καναμε.)Το σκυλι ειναι δικο σου.Ποιος σου λεει οτι επιτρεπεται να κυκλοφορει μονο του?Το τι μπορει να το πατησει αμαξι ή να φαει φολα, προφανως δεν σ απασχολει.Τα σκυλια ειναι η προεκταση του εαυτου μας και για συντροφια.Θα μπορουσα να γραψω κ αλλα ..αλλα μαλλον θα πανε στραφι.Δεν θα γραψω σεντονι.Ασχολησου με τις πανελληνιες σου λοιπον και δωσε τον σκυλο σου σε μια οικογενεια που θα τον αγαπαει και θα ασχολειτε μαζι του.Το καλυτερο γι' αυτον.
Ποσο ανευθυνοι ειστε μερικοι ανθρωποι!! Λες και ειναι αντικειμενα τα σκυλια. Τα παιρνουμε και οποτε τα βαρεθουμε, τα πεταμε στο δρομο. Αυριο μεθαυριο θα κανεις το ιδιο με το παιδι σου, αν κλαιει συνεχεια??? Αφου δεν εισαι προφανως υπευθυνο ατομο, να μην το παιρνες εξαρχης.