ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2017 | 01:15

Κόμπλεξ ..?

Η στιγμη που τελειώνεις το σχολείο και κάθεσαι για διακοπες , εκεί που βρίσκεις ένα "στέκι" (ουσιαστικά μια πολυκατοικία με 2 παγκάκια για να κάθεσαι ) πηγαίνοντας κάθε μέρα και με φίλες σου ξαφνικά έρχεται μια κομπλεξική γειτόνισσα και σου λέει με ειρωνεία και υφάκι να μην ξαναπατήσεις εκεί .. και το χειρότερο ; να κάθεσαι σε μια μικρή γωνίτσα που έχει φως και να σου σβήνει το φως επιτιδες για να φύγεις ... Μα καλα πόση αγαμία παίζει να κουβαλά ένας ανθρωπος ; Εντάξει να έλεγα οτι ήμουν μέσα δίπλα στο σπίτι της να πω ... αλλα να κάθεσαι σε μια γωνία χωρίς να πειράζεις κανεναν , χωρίς να φωνάζεις ηταν λόγος να μιλήσει με υφάκι ; ... και το χειρότερο ; για να ελενγξει αν φύγαμε κοίταγε απο το θηροτηλεφωνο η αρχή κατινα της πολυκατοικίας .. Ειλικρινα 68 χρόνων γυναίκα με τα 16-17 Χρονά κάθεσαι και ασχολείσαι ; Ζωή δεν έχεις ; Εμείς σε πειραξαμε ; ... Ειλικρινα ... Χαλαρώστε λίγο ... Δεν καναμε τιποτα ... RELAX MAN MOU ??
2
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδιά πάτε καλά?Αν είναι χώρος δημόσιος με γεια σου με χαρά σου και κανένας δε μπορεί να σε διώξει.Αλλά εγώ διαβάζοντας μια πολυκατοικία με δύο παγκάκια φαντάζομαι πυλωτή.Δηλαδή χώρο ιδιωτικό....Η δικιά μου πολυ κατοικία εχει 4 παγκάκια...Έχω δει μέχρι και πρόβα χορου να κάνουν....Αλλά δε με πείραξε.Το μόνο που λέω είναι πως άλλο ο δημόσιος χώρος και άλλο ο ιδιωτικός.
Καλά από κομπλέξες άλλο τίποτα... πριν κάποιους μήνες περνούσα με το αμάξι από ένα στενό δρομάκι στα Χανιά, και καταλάθος έσπασα τον καθρέφτη ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου.Σταμάτησα στο απέναντι πεζοδρόμιο για να αφήσω σημείωμα με τα στοιχεία μου στο παρμπριζ του άλλου οχήματος και να καλέσω την ασφαλιστική μου για να αποζημειωθεί η παθούσα.Κοντολογίς βγαίνει από το μπαλκόνι μια κυράτσα άσχετη που δεν ήθελε να παρκάρω κάτω από την πολυκατοικία (λες και της ανήκει) και με αγένεια μου έλεγε να ξεπαρκάρω από κει, όπου υπόψιν δεν ενοχλούσα. Για κάποιον περίεργο λογο ο Ελληνάρας θεωρεί ότι του ανήκουν κοινόχρηστοι χώροι.