Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά και 31 προσαγωγές μέχρι στιγμής στη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Μενίδι

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά και 31 προσαγωγές μέχρι στιγμής στη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Μενίδι Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
1

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά, 31 προσαγωγές ατόμων και 22 έρευνες σε σπίτια έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα από 250 αστυνομικούς που συμμετέχουν στη γιγαντιαία επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή των Αχαρνών, για τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη που πυροβολούσε άσκοπα την Πέμπτη το βράδυ, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από αδέσποτη σφαίρα 11χρονος μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ έχουν κατασχεθεί 18 κάλυκες 9mm, 1 κάλυκας 7,62mm, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, καθώς και 7 φυσίγγια και ισάριθμοι κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Σημειώνεται, ότι οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά, ενώ όλος ο χώρος ερευνάται σπιθαμή προς σπιθαμή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αισιοδοξούν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εντοπιστεί και θα συλληφθεί ο δράστης.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Ελλάδα / Σεισμός 4,1R στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Δύο ισχυροί σεισμοί 3,9 και 4,1 Ρίχτερ σε λίγες ώρες στην Κεφαλονιά - «Να περιμένουμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανησυχία» επισημαίνει στη LiFO ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Αθανάσιος Γκανάς
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια