ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2017 | 16:07

Αλλοπρόσαλλος

Θα σας διηγηθω και εγω με τη σειρα μου την ιστορια μου..γνωριζομαστε με το φιλο μου 14 μηνες...ολο το χειμωνα βρισκομασταν καθε μερα ενω τωρα που ξεκινησε δουλεια σε ενα γραφείο δεν εχει χρονο πιεζεται και μου εχει αναφερει οτι θα απανταει οποτε εχει χρονο και οποτε τελειωνει απο τη δουλεια.αν μπορω να συμβιβαστω με αυτο καλως..Αλλιώς δεν μπορει να κανει κατι αλλο...επειτα εγω εχω αλλο επάγγελμα επι της ουσιας με περισσότερο χρονο για μενα και αυτο εχει ως αποτέλεσμα να τον αποζητω μέσα στη μερα και να θελω να περναμε μαζι χρονο...ο ιδιος ομως πολλες φορες τυχαινει να ειναι συνέχεια στο ιντερνετ ενω ξερω οτι.εχει.σχολάσει και να μην μου κανει Προτάσεις για να βρεθουμε...βγαινει περισσοτερες φορες με τους φιλους του κ με μενα οποτε μπορει...αλλα Επειδή ειμαι και εγωιστρια λεω δεν θα σε κηνυγαω....οποτε βγαινω δεν δινω αναφορα και μετα τσατιζεται που φερομαι απόμακρα...τι φαση ρε παιδια? Δηλαδη θελει να με εχει stand by?Επίσης μεχρι αργα τα ξημερωματα ειναι στο μεσσεντζερ κ στο βαιμπερ...και απλα με καληνυχτιζει με ενα απλο μηνυμα....εχω μπερδευτει.....τον θελω οσο κανεναν.....γιατι το κανει αυτο?
4
 
 
 
 
σχόλια
σωστα τα λες, αλλά σε αυτόν τα λες???καθησε και πες του πως νιωθεις και τις σκεψεις σου. Αν τα δεχτει εχει καλως, αλλιως φευγεις.. αλλωστε και αυτος τα ιδια δε σου λεει? να τον δεχτεις οπως ειναι.
Έλα νταξει παρτάκιας είναι. Εφόσον σου λέει ή το δέχεσαι αλλιώς αντε γειά. Εγώ θα του λεγα αντε γειά. Και όχι λόγω του χρόνου. Όσο και αν πιέζεται λίγο χρόνο θα βρει και για σένα. Μαλακιες απλά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ