ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2017 | 01:45

Μοναξιά - φίλοι στο εξωτερικό!

Οι καλύτερες μου φίλες μένουν πια στο εξωτερικό,για μένα ήταν και είναι ο κόσμος όλος,η οικογένεια μου,δεν έχω νιώσει ποτέ κανένα συγγενικό μου μέλος τόσο κοντά,εξάλλου με την οικογένεια μου ποτέ δεν είχα καλή σχέση γι αυτό και έχω ''γραπωθεί'' τόσο πολύ απ τους φίλους μου..με βοήθησαν στα πιο δύσκολα,από την εφηβεία μέχρι τώρα μία δεκαετία μετά είναι οι άνθρωποι μου.. Έφυγαν και δύο γιατί γνώρισαν κάποιον. . και εγώ έμεινα εδώ μόνη μου,στις κακές μου μέρες που είναι πια καθημερινές,ή και χρόνιες θα έλεγα, απλά να σκέφτομαι ότι με εγκατέλειψαν, ξέρω πως ο καθένας θα προχωρήσει για να βρεί το καλύτερο που του αξίζει αλλά δεν μπορώ και να μην νιώθω έτσι. . και εκεί που είσαι κάθε μέρα με τον άλλον ξαφνικά ζεί σε άλλη χώρα.. Και διακοπές χώρια πια,δεν έχει γυναικοπαρέα πια,πάντα θα έχουμε και έναν ''Γιώργο'' ή έναν Δημήτρη'' μαζί. . μία θα έρθουν φίλοι τους απ το εξωτερικό,μία θα πάνε με το αγόρι τους η κάθε μία και εγώ απλά σκέφτομαι πόσο πολύ θέλω να πάμε εμείς χωρίς κάποιον γκόμενο,μόνο οι φίλες όπως παλιότερα. . Τους βλέπω όλους να προχωράν και εγώ μένω τόσο πίσω . . Άσχημο πράγμα να νιώθεις εγκαταλελειμμένος απ τους φίλους που αγαπάς όσο τίποτα ..σε αγαπάν και αυτοί απλά εκείνοι έχουν και άλλα πράγματα να αγαπήσουν!..
7
 
 
 
 
σχόλια
Ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας,οι σχεσεις μας ειναι πολυ δυνατες με τα κοριτσια,και ναι δεν με γραφουν η κτ τετοιο απλα ο καθενας, στη προκειμενη εγω, νιωθει καποια πραγματα πολυ πιο εντονα και καποια συναισθηματα με παραλυουν σχεδον οπότε εχω αναγκη να περναμε χρονο μαζι οταν θα βρεθουμε που πια ειναι σπανιο και για λιγες μερες ..Επισης Μαρκους δεν καταλαβαινω γιατι να περασει η εποχη που θα πηγαιναμε διακοπες κλπ, δεν ειναι κακο οταν κπν τον βλεπεις 3 φορες το χρονο να θες να περασεις χρονο μαζι τους..δλδ σωνει και καλα μονο με τν συντροφο εσυ πας διακοπες? δεν ηξερα οτι υπαρχει οριο και τελος το οτι εγω εκλαμβανω κατι σαν εγκαταλειψη ειτε ειναι πραγματικη ειτε οχι δν μπορεις εσυ να το ακυρωσεις..ετσι ειναι το συναισθημα που νιωθεις.. τσεκαρε αμα θες για την μεταιχμιακη διαταραχη προσωπικοτητας,ισως καταλαβεις αυτο που θελω να πω.Τα φιλια μου!
Πόσο σε καταλαβαίνω δεν φαντάζεσαι! Περνάω ανα διαστήματα την ίδια κατάσταση με σένα, οι περισσότεροι φίλοι εξωτερικό πλέον και ευτυχώς 2 φίλες ακόμα είναι στην ίδια πόλη με μένα. Το ζήτημα είναι οτι και εδώ που είναι, πλέον με τις υποχρεώσεις και τα αγόρια κάνουμε 2 βδομαδες να βρεθούμε. Και εννοείται στις εξόδους τις περισσότερες θα υπάρχει ένας Γιώργος μαζί. Και εννοείται με εκνευρίζει και μένα πολύ. Θεωρώ οτι οφείλουμε να προχωράμε στη ζωή, αλλά οι καινούριες μεταβλητες να μην ακυρώνουν τις παλιές. Και εγώ έχω αγόρι, αλλά πάντα θα βρίσκω χρόνο γι αυτές. Είτε λέγεται ποτό κοριτσοπαρεα είτε λέγεται διακοπές κοριτσοπαρεας. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι και εδώ να ήταν οι φίλες σου, το πιθανότερο να αντιμετωπιζες αυτό που βιωνω. Λύση είναι η αποδοχή αλλά και η αντιμετώπιση με καινούρια άτομα στη ζωή σου. Εγώ αυτό κάνω και πάει πολύ καλά. Και όταν βρισκόμαστε μαζί, έχουμε να πούμε πολλά η καθεμια για τη καθημερινότητά μας. Αλλά σίγουρα έχω κάνει αντιληπτό οτι για να διατηρήσουμε τη φιλία μας πρέπει να δίνουμε ενέργεια σε αυτήν με συναντήσεις εκτός αγοριών. Και έτσι το πράγμα τείνει να παλεύεται...
Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά αυτό που λες δεν είναι "εγκατάλειψη", αλλά εξέλιξη!Μια συμβουλή μόνο:Κοίταξε να προχωρήσεις τη ζωή σου και προσπάθησε να βρεις ένα παιδί να προχωρήσεις και εσύ, όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται, διότι λυπάμαι που στο λέω αλλά η εποχή που θα πηγαίνατε μονίμως διακοπές κοριτσοπαρέες θα πέρναγε έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή.
Δεν χρειάζεται να νιώθεις μόνη σου ούτε να στεναχωριέσαι..η απόσταση κι ειδικά στις φιλικές σχέσεις δεν είναι ικανή να σας χωρίσει. Κάνε κι καινούργιες γνωριμίες!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ