ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2017 | 21:46

ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ?

Ξερω μια κοπελα στην δουλεια που την γουσταρω πολυ και η ιδια μαλλον το ξερει γιατι την εχω καταφαει με τα ματια μου αλλα εχουμε μεινει ακομα στο τυπικο.Το θεμα ειναι οτι ενω με ολους τους υπολοιπους αντρες ειναι φιλικη και μιλαει κανοντας και αστεια οταν βρεθουμε μαζι της κοβεται η μιλια μια φορα που την πετυχα μονη της και προσπαθησα να ειμαι φιλικος εκεινη απαντουσε μονολεκτικα χωρις να με κοιταξει καν.Εκεινη ειναι 23 με απιθανο σωμα για την ηλικια της και εγω ειμαι 42.Λιγη βοηθεια απο καμια γυναικα γιατι αυτη παει να με τρελανει(με την καλη εννοια)...
6
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι μεγάλος γι'αυτήν.Προσωπικά είμαι τρία πιο μεγάλη από αυτήν και δε θα έκανα ποτέ κάτι με κάποιον 42.Εκτός αυτού,αν σε είδε θα το είχες καταλάβει.Προς το παρόν μάλλον είσαι ενοχλητικός και κολιτσίδα,πώς το λένε,τσιμπούρι.
Θα αντιπαρελθω τα σχολια των κοριτσιων/γυναικων.Αδερφε λογικα δεν σε γουαταρει. Αλλα ακομα και αν σε γουσταρει ισως εχει κομπλαρει με τη διαφορα ηλικιας. Διεκδικησε ναι διεκδικησε την. Ευγενικα και με τροπο. Καλη δυναμη αδερφε!!!
Τι δουλειά έχεις με το μπουμπούκι βρε σαρδανάπαλε; Θα υποψιάζεται ότι τη γουστάρεις, θα αναγουλιάζει και θα προσπαθεί να σε αποφύγει διακριτικά λόγω κοινού χώρου εργασίας.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ