ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2017 | 21:33

Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν

Επειδή είμαι καταξιωμένη στην δουλειά μουΕπειδή νιώθω ελεύθερη και ζω έτσιΕπειδή δεν παιδεύω κανέναν με τον ελάχιστο χρόνο που θα είχα να διαθέσω καθημερινά και προτιμώ τις "ελεύθερες" σχέσειςΚαι κυρίως επειδή είμαι 33 και ανύπαντρη Δεν σας πέφτει λόγος!!!!!!Θα κάνω ότι γουστάρω!!!!Και αι σιχτίρ όλοι εσείς που με κρίνετε!!!!!
12
 
 
 
 
σχόλια
Τι Vip Μούφα-Club είν' τούτο; Πέρασα χθες το βράδυ, έριξα μια ματιά και δεν έπαιζε ούτε μπιφτέκι ούτε τυροκαυτερή ούτε καν λίγη γκαζόζα.Κατέληξα να κάνω παρέα στον σεκιουριτά που σνόμπαρε για δευτεράντζα η Μαντάμ Σουσού από την παραδίπλα εξ.Μου'λεγε το παλικάρι πως την πέτυχε σε πριβέ εκδήλωση κλειστής λέσχης γκολφ, να κάνει οτι δήθεν γυαλίζει τα ποτήρια και να τσεπώνει καναπεδάκια και ορντέβρ.
Και ναι...βγάζω τα πασουμάκια μου με την φουντίτσα και περπατώντας στις μύτες,μπαίνω αθόρυβα μέσα στα ιδιωτικά διαμερίσματα του χαρεμιού...βρίσκω την τελευταία ελεύθερη μαξιλάρα και αράζω...ευτυχώς,η παρέα είναι καλή εδώ!Κορίτσια,ψήνεται καμία για μπιρίμπα και στραγαλάκια;Κάπως πρέπει να περάσει η νύχτα και απόψε!
Σταματατε μπρε εγω χορατο εκανα . Αντε μαντιναδα αφιερωμενη σ ουλους η θαλασσα κ ο ουρανος εχουνε ενα χρωμα .Να ζησει η παρεα μας χιλιες χιλιαδες χρονια :))
Σημερινο βαιραλ η εξομολογηση τουτη :)) Αιντε και το ψυχουλιω καλη κοπελια ειναι μ τη στεναχωρατε μπρε οι ωραιες κ οι ωραιοι εχουνε χρεη τουτο εχω καταλαβει στα 24 μου . Παω ν ξεσπασω σε αφιερωσεις τ νου σας ρεμαλια :))
Αναμένω, μαζί με τη vip κάρτα μέλους μου, μία golden πιστωτική, για να καλύπτω τις επόμενες πρώτες ανάγκες της θέσης μου (επώνυμα καλλυντικά, καλλωπισμοί κτλ). Επίσης λιμουζίνα με chauffeur για να με φέρνει στη δουλειά το πρωί - ή βράδυ (αδύνατο να είμαι εσώκλειστη, καθότι έχω υποχρεώσεις, χαμηλό αιματοκρίτη, και περαιτέρω ζήτηση)...Ευχαριστώ το σουλτάνο για τη γενναιόδωρη διαπραγμάτευση από μεριάς του...Γνωρίζω ότι σου κόστισε λίγο παραπάνω, όμως το αξίζω... ;-) Υπογραφή Ana-mpoumpoula