ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2017 | 16:50

Eγω αυτό που ξέρω...

Είναι πως οι γονείς είναι δίπλα στα παιδιά τους, οτιδήποτε κι αν συμβεί.Αλλά εγω έχω έναν αδιάφορο πατέρα και μια μάνα που μου φέρεται σαν να είμαι πόρνη επειδή είχα δεσμούς και δεν είμαι παρθένα... Και φυσικά κανένας απο τους δύο δεν με έσπρωξε στο να πάρω την ζωή στα χέρια μου αλλά αντιθέτως με προόριζαν για μια καλή νύφη.Μακάρι να με βοηθήσει ο Θεός να φύγω απο εδω μέσα, και μετά να δω πως θα ''κλαίνε'' και οι δύο επειδή έφυγε το μοναχοπαίδι τους και τι θα κάνουν τώρα που περνάνε τα χρόνια και γερνάνε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Που να προλάβει ένας "θεός" μοναχός του να σώσει 7,5 και βάλε δισεκατομμύρια ανθρώπους; Συν αθηνά και χείρα κίνει. Προσπάθησε να βρεις μια δουλειά να γίνεις πιο ανεξάρτητη, να σταθείς στα πόδια σου.
Η τελευταια σου φραση βγαζει κακια αλλα γυρναω στο θεμα μας. Ξερεις ποσοι θα σε αμφισβητησουν στην ζωη σου εξω ως ενηλικη; Ποσοι θα πανε να σε πεισουν οτι δεν αξιζεις; Αυτο που κανεις λεγεται αυτοθυματοποιηση. Μην προσπαθεις να αλλαξεις τι εγινε στο παρελθον. Προχωρα μπροστα και γινε ποιο ανεξαρτητη. Αλλαξε το μελλον σου..αυτα απο μενα!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ