ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2016 | 13:48

εγω 20 και αυτος 30

Παιδιά σορρυ για το μεγάλο ποστ που θα ακολουθήσει .. το θέμα μου είναι το εξής .. Πριν από ένα μήνα και κάτι γνώρισα ένα τύπο .. Ήμουν στον δρόμο με μια φίλη μου και προσπαθούσαμε να πάμε κα που αλλα δεν ξέραμε πως και γυρίζω και βλεπω καποιον και τον ρωτάω οδηγειες (επειδη τον έβλεπα ότι κοιτούσε ) . Μου τις έδωσε όλα κομπλέ και μετά από 5 λεπτα έρχεται και μου ζητάει τον αριθμό μου .. Από τότε έχουμε συναντηθεί δύο φορές και με έχει φιλήσει .. Αυτό που με ανθσηχει είναι ότι στην αρχή χανόταν για 2 με 3 μέρες και τον είχα ρωτήσει γιατί και μου είχε πει θα μου εξηγήσει .. Τέλος πάντων , Εγώ επειδή σπουδάζω Αθήνα έπρεπε να φύγω για το χωριό μου το καλοκαίρι όποτε θα μιλαγαμε στο μεσσεντζερ .. Και αυτό κάναμε καθημερινά ολη μέρα .. Και μαλιστα το 70% των συζητήσεων μας ήταν το σεξ και τι θέλει να μου κάνει όταν βρεθούμε .. όμως μου έχει πει ότι θέλει να ειμαστε μαζί , να με κάνει χαρούμενη , ότι θέλει να είμαι κοντά του και στην ζωή του .. μάλιστα μου είπε ότι έχει αρχίσει να με ερωτεύεται .. Εγώ σαν πρωταρα τρελενομαι όταν τα ακούω αυτά οι φίλες μου ομως μου λένε ότι είναι πολύ νωρίς και μπορεί να με κοροϊδεύει .. εδώ και μια βδομαδα δεν μπορεί να μπει στο ίντερνετ και μου στέλνει μερικά μηνύματα στο κινητό πχ καληνύχτα η οτι με σκεφτεται οτι ανυπομονει να με ξαναδει και να με ζησει και λοιπα αλλά όχι πολυ συχνά γιατι έχει πολύ δουλειά μου λέει .. να σημειωθεί ότι είμαι 20 και αυτός 30 και ότι δεν έχω κάνει σεξ και του το έχω πει και μάλιστα του άρεσε αυτό .. χθες το βραδυ πρώτη φορά με πήρε τηλέφωνο και μιλήσαμε .. Αλλά.Ενώ μου είχε πει ότι είναι σε νησί τυχαία (Αλήθεια τυχαία ) είδα άλλη τοποθεσία στο φβ και δεν μπορω να καταλάβω το συμβαίνει .. Ενώ μου δείχνει ότι θέλει να είμαστε μαζί με προβληματιζει που δεν μου μιλάει τόσο συχνά τελευταία .. (δουλεύει ως μπάρμαν ) Ευχαριστώ και σορρυ για το μεγάλο κείμενο .. πλιζζ πείτε μου τι πιστεύετε γιατί έχω αρχίσει και γω να αισθάνομαι πράγματα για εκείνον ..
11
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή, για να μην τα πολυλογούμε, όταν κάποιος θέλει κάτι παραπάνω από σεξ, είναι γενικώς παρών , πιστεύω ότι ο τύπος σου λέει ακριβώς αυτά που θέλεις να ακούσεις. Το ξέρει ότι αν σου έλεγε λιγότερα θα έφευγες. Δεν λεω ότι κάποιος πρέπει να ξέρει από την αρχή αν θα καταλήξει κάπου σοβαρά ένα φλερτ, αλλά αυτός δε μου φαίνεται να έχει καν τον ενθουσιασμό της αρχής, που συνήθως μας κάνει να κάνουμε τα αδϋνατα δυνατά για να δούμε κάποιον. Δεν έχει απαραίτητα να κανει με κάποια υποτίμηση των γυναικών το να αρέσει σε κάποιον η ιδέα να πάει με παρθένα. Πολλούς τους εξιτάρει να είναι αυτοί που θα σου μάθουν τον έρωτα ή ότι δεν υπαρχει σύγκριση με άλλους, και πολλά άλλα. Αν αποφασίσεις να το συνεχίσεις, να είσαι προσεκτικη (Είναι ένας άγνωστος. Μην πας σε μη δημόσιους χώρους να τον συναντήσεις)
Μπορεί να περιμένεις να ακούσεις απο εμας ότι σε θέλει κτλ αλλα οπως και οι προηγουμενοι θα σου πω κ εγω...Μακρια!!! Ο τύπος 30αρης μπαρμαν σαφως πιο εμπειρος απο σενα σε πολλους τομεις, σε εχει βαλει στον παγο καβατζουλα για το χειμωνα ενω τωρα κανει τη ζωη του. (Πηδάει ασύστολα εννοώ). Κανε και εσυ τη δικη σου ζωη και βρες κατι πιο νορμαλ, εναν πχ που να ειναι διπλα σου ας πουμε; (τι πιο λογικό). Αν θελεις μονο σεξ καλως -αλλα και παλι-επειδη ειναι η πρωτη σου φορα πιστευω οτι μπορεις και καλύτερα. Κλασικος μισογυνης επισης ο μπαρμαν, που χρησιμοποιει τις κοπελες για σεξ λέγοντας παραμυθια οπως λεει και σε σενα, ενω ταυτοχρονα θεωρει πουτανες οσες έχουν παει με πολλους (με υπογραφη και εγγυηση αυτο) μκαι απο που φαινεται αυτό; Απο το γεγονος οτι του αρεσε του "κυριου" που εισαι παρθενα!!! Θα επρεπε απλα να σου πει "δεν εχω προβλημα". Μόνο εμένα μου φαίνονται creepy αυτοί οι τύποι που λιγορευονται μικρα παρθενα κορίτσια? Υπαρχει χάσμα, 10 χρονια ειναι πολλα για μενα και μου δειχνει μια ανωριμοτητα και απο τις δυο πλευρες και μια ανικανοτητα απο την πλευρα του να ειναι με μια κοπελα της ηλικιας του.
Βασικά Εγώ το έθεσα λάθος δεν μου είπε ότι του αρέσει μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα κανένα όμως και μου είπε και ότι ποτέ δεν θα με πιέσει να κανω κάτι που δεν θέλω .. μάλιστα πολλές φορές του λέω να το πάμε χαλαρά γτ ειμαι και λιγο κοτουλα γενικα και μου λέει φυσικά δε βιάζεται καθόλου .. Μου λέει ότι θέλει να με ζήσει και να με μάθει .. Ότι τον άλλον τον μαθαίνεις στιγμή την στιγμή και ότι πρέπει να τον ζήσεις ..
Και μου λέει συνέχεια πόσο ανυπομονεί να με ζήσει και αυτός και να μιλάμε και να γελάμε και βγαίνουμε και και και .. θα μου πεις σου λέει όσα θέλεις να ακούσεις .. μερικές φορές σκέφτομαι ότι μπορεί όντως να θελει μονο το κρεβάτι αυτό όμως επειδή είμαι καχυποπτη και μου έχουν τύχει άλλες 2 περιπτώσεις που με ήθελαν μόνο για το κρεβάτι αλλά άλλες φορές με κάνει να σκέφτομαι ότι όντως Μ νοιάζεται και έχει αοσθηματα για μένα ..
Αφού έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι καλος και ταυτόχρονα να πείσεις και τον εαυτό σου, γιατί μας ζήτησες τη γνωμη μας; Ζήσε το απλά κράτα και μικρό καλάθι. Το οτι πριν καν γίνει κάτι μεταξύ σας έχεις τόσες αμφιβολίες, δε σου λέει κατι; Το ότι σου λέει ότι είναι κάπου και μετα βλέπεις στο φεισμπουκ οτι είναι αλλου; Η δουλειά του δε σε βάζει σε σκεψεις; Εχβ δουλέψει σε νησί και ξέρω τι ζωή κανουν οι μπαρμεν εκεί, αυτή που φαντάζεσαι! Ζήσε το, αφου το θες δεν χαλασε κ ο κόσμος πια απλά μην κάνεις όνειρα ειναι οντως πολυ νωρίς και ζησε κ αλλα πραγματα στο ενδιάμεσο, δεν εχετε κάτι ακομα, άφησε ανοιχτή την πόρτα σου σε ευκαιρίες που μπορεί να σου τύχουν και κρατα τις επιφυλάξεις σου.
αρχικα πιστευα οτι ειναι παντρεμενος και γι αυτο εξαφανιζεται ετσι και δεν μιλατε πολυ,αλλα μετα που ειπες οτι δουλευει μπαρμαν φανταστηκα αλλα..θα ελεγα να κρατας μικρο καλαθι,η απειρα σου μπορει να σου στοιχισει.Ειναι ξεκαθαρο οτι ο τυπος θελει να σε ριξει στο κρεβατι(για να το πω κοσμια).Αν ηθελε σχεση και να σε γνωρισει και να ειναι στη ζωη σου θα ηταν.Αφου λες οτι χανεται και μιλατε απο μηνυματα μονο και αυτα ερωτικου περιεχομενου...Ε δεν θελει πολυ σκεψη.Αν εσυ ονειρευεσαι καρδουλες και σχεσεις και ρομαντισμους καλυτερα ξεκοψε τον,αν απλα θες να περασεις καλα οκ,με το καλο να βρεθειτε
Αποκλείεται απλά να έχει πολύ δουλειά και να μην μπορεί να μού στέλνει συνεχεια?μου στέλνει οποτε μπορεί .. Και Ναι μου μίλα για σεξ συνεχώς αλλά μου λέει και άλλα πράγματα και μου δείχνει ότι θέλει να είμαστε μαζί .. Ο τρόπος που μιλά δηλαδή μου δείχνει ότι μιλάει για σχέση .. Και το γεγονός ότι μου είπε ότι με ερωτεύεται ;; Πώς το λέει αυτό κάποιος τόσο εύκολα χωρίς να το αισθάνεται ;;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ