ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2017 | 11:36

Ποδόσφαιρο και γυναίκες

Είσαι ποδοσφαιριστής, πότε είσαι πιο αναγνωρίσιμος; Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό ή όταν παίζεις στον Αστέρα Ραχούλας; Μα φυσικά το πρώτο. Παίζεις στον Ολυμπιακό, πότε είσαι πιο αναγνωρίσιμος; Όταν είσαι στη βασική ενδεκάδα και παίζεις κάθε Κυριακή, ή όταν με το ζόρι σε βάζουν στην αποστολή; Μα φυσικά το πρώτο. Είσαι άντρας, πότε τραβάς περισσότερα βλέμματα και προσοχή; Όταν έχεις κάποια διπλά σου ή όταν γυρίζεις διαρκώς μπακούρι και έχεις καταχωρηθεί ως τέτοιο; Μα φυσικά το πρώτο.Είσαι άντρας, πότε θα τραβήξεις πιο πολλά βλέμματα; Αν έχεις το τοπ μόντελ ή την Σούλα από τα Άνω Πετράλωνα που θέλει ενισχυμένη καρέκλα να καθίσει; Μα φυσικά το πρώτο.Τι συμπεραίνουμε; Όσο πιο πολύ στα πράγματα είσαι και στο ποδόσφαιρο και στις γυναίκες, τόσο περισσότερο αρέσεις και σε θέλουν. Όσο λιγότερο, τόσο πιο πολύ μένεις στο περιθώριο και καμία δεν ασχολείται μαζί σου.
8
 
 
 
 
σχόλια
Γενικώς η αναγνωρισιμότητα πάντα τραβάει.Και σου φέρνει και πολλές γυναίκες χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.Και δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο.Δες τί θα γίνει τώρα μ'αυτόν τον Ντάνο όταν τελειώσει το survivor.Από εκεί που δεν τον ήξερε η μάνα του,έγινε η πρώτη φίρμα στην Ελλάδα.