ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2017 | 13:23

Ιεκ

Δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες θελω να περάσω πληροφορική αλλά πιάνω μονάχα τει. Θέλω να πάω σε ιεκ αλλά οι γονείς μου δεν θέλουν γιατί λέει θα δώσουμε τζάμπα λεφτά. Εγώ όμως έχω ρωτήσει παιδιά και μου έχουν πει καλά λόγια. Στο ακμη θέλω να πάω που εχω φίλους εκεί. Εδώ και 2 μήνες που τους κάνω την κουβέντα για το ιεκ θυμώνουν. Μου λένε να δώσω δεύτερη φορά. Εγώ δεν θέλω. Είμαι πολύ αγχωμένη και δεν με βοηθάνε καθόλου. Θέλω να φύγω από το σπίτι. Τους βαρέθηκα.
3
 
 
 
 
σχόλια
TEI Πληροφορικής στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Έχει πολύ καιρό που αποφοίτησα. Έχω να πω τα καλύτερα λόγια για τη σχολή. Άρτια εξοπλισμένο (και για την εποχή του ακόμα), υψηλή κατάρτιση καθηγητών, ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς φοιτητές, καθαρό κτίριο, συνεχώς αναβαθμιζόμενο πρόγραμμα σπουδών. Αν ήταν έτσι 15 χρόνια πριν και βάλε, σκέψου πώς θα είναι σήμερα. Οι γονείς σου είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Αν νομιζεις πως το ΙΕΚ ειναι καλυτερο από το ΤΕΙ που σπουδάζεις 4 χρονια, μαθαίνεις αρκετα πρακτικά πράγματα γτ εχει πολλά εργαστήρια , γυρω στα 8Ο μαθήματα μέχρι να πάρεις το πτυχίο, στη πρακτική αμοιβεσαι κ οταν πάρεις το πτυχίο εχεις δικαιωματα ενω στο ΙΕΚ, πληρώνεις, δεν εχεις φοιτητικά δικαιωματα δηλαδη μειωμένο εισητήριο κλπ, δεν πληρώνεσαι για τη πρακτική κ εχει γυρω στα 2Ο μαθήματα, πιστεύεις ακομα οτι αξιζει το ΙΕΚ?