ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2017 | 12:09

Σκέψεις ενός καμμένου μυαλού

Πριν κάποιο καιρό έμπλεξα με μια κοπέλα. Η οποία είχε μια φίλη, που όσες φορές στο παρελθόν τύχαινε να με δει, με κοιτούσε όσο πιο επίμονα γινόταν. Μία φορά βγήκαμε όλοι μαζί σαν παρέα. Εκείνη είχε πιει τα ποτάκια της και προφανώς χαλαρωμένη κοιτούσε ΜΟΝΟ εμένα. Πουθενά αλλού στο τραπέζι. Στο facebook, προσπαθούσε όσο μπορεί να δηλώσει την παρουσία της με τις διάφορες αλληλεπιδράσεις που προσφέρει το μέσο, σε σημείο που η κοπέλα μου να αναρωτηθεί μήπως τρέχει κάτι. Το διέψευσα γιατί δεν ήμουν σίγουρος. Χωρίζω και στέλνω στην άλλη μήνυμα και της είπα να βρεθούμε συν ότι πλέον είμαι ελεύθερος. Με ακύρωσε πανηγυρικά. Και έρχεται το Πάσχα. Κανονίζω με την πρώην για καφέ και στο διπλανό τραπέζι κάθεται το κορίτσι. Δεν μου μιλάει, κάνει ότι δεν με βλέπει και τότε αποκαλύπτει στην πρώην μου ότι της την είχα πέσει. Ο ορισμός της κάρχιας που λένε ή κάτι άλλο;
11
 
 
 
 
σχόλια
Ρε φίλε, τι πήγες κι έκανες; Αφού γνωρίζονταν μεταξύ τους, δεν έπρεπε με την καμία να της την πέσεις καπάκια με το που χώρισες με την άλλη. Έτσι κάνει μπαμ ότι χώνεσαι για να την πηδήξεις. Έπρεπε να ρίξεις δίχτυα αλλού για τον άμεσο πήδο, και το συγκεκριμένο να το συντηρήσεις στο χαλαρό, μέχρι να...Κατά τα άλλα, εσύ από μεριάς σου δεν έκανες τίποτα κακό. Απλώς έπεσες σε κομπλεξικό στόκο (όχι για την απόρριψη, αλλά για την σκατένια ξήγα στην καφετέρια).
Αν γράφεις αλήθεια,παρασύρθηκες σαν χαζός κι έπεσες στη λούμπα.Συμβαίνουν αυτά σε μικρές ηλικίες όταν είσαι άπειρος και δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα.Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.
Τι δουλειά είχες να την πέσεις στη φίλη της τότε (και ακόμη νυν) πρώην σου; Άιντε αυτή κάρΓια γιατί σε ακύρωσε όταν της την έπεσες, που για όσο μπορούμε να ξέρουμε μπορεί να ήταν και βαλτή από την πρώην κοπέλα σου. Εσύ πόσο μπουνταλάς παίζει να ήσουν και να έπεσες με τα μούτρα εκεί που ήταν σχεδόν σιγουράκι ότι θα της το έλεγε;Κόψτε το 40άρι το οξυζενέ, άντρες και γυναίκες!!!