ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2017 | 20:10

Εδώ η καλή χυλόπιτα

Δεν ξέρω τί είναι χειρότερο: το να είσαι μπακούρης ή το να είσαι ένας προβλέψιμος μπακούρης; Μια ζωή πάλευα να καταλάβω τί διάβολο κάνω λάθος ή τέλος πάντων τί θέλουν οι γυναίκες από μένα. Μεγάλωσα, έγινα κοτζάμ επιστήμονας (τρομάρα μου) και τελικά, απ’ό,τι βλέπω, δεν υπάρχει κάτι για να καταλάβω. Αδίκως ταλαιπωρούμην. Τα περιθώρια στενεύουν όμως. Μέρες, μήνες, χρόνια...έτσι θα πάει το πράγμα μέχρι τέλους; Απ’την άλλη, έχω σταματήσει τις προσπάθειες. Το 90% έχει ήδη κάποιον κι απ’το υπόλοιπο 10%, το 5 είναι κολημμένο με τον πρώην και το 4 είναι λεσβίες. Για το τελευταίο 1% παλεύει το 90% των ανδρών- άρα, σκοτωμός. Απ’το να κοντεύεις να τρελαθείς, καλύτερα να το κόψεις εντελώς. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Πάλι όμως, ο αντίλογος λέει: «Ρε γαμώτο...τόση τρυφερότητα να πάει χαμένη;» «Σιγά τ’αυγά», θα μου πείτε. Όντως, ποιός ξέμεινε από βάσανα για να φορτωθεί τα δικά μου; Τουλάχιστον έχω την υγειά μου και το μυαλό μου στη θέση του. Είναι δυνατόν όμως, να μην υπάρχει κάποια που να χρειάζεται αυτό ακριβώς που έχω εγώ; Σίγουρα υπάρχει. Σίγουρα μπορώ και σίγουρα ΘΕΛΩ να κάνω κάποια ευτυχισμένη. Θα με έκανε κι εμένα χαρούμενο κάτι τέτοιο. Έχω βαρεθεί την μοναξιά (βραβείο πρωτοτυπίας,ε;). Δεν έχω όμως την ίδια όρεξη για προσπάθεια που είχα, όταν ήμουν στο παν/μιο. Κρίμα...χαμένα νιάτα. Θα τα σκέφτομαι αυτά όταν γεράσω και θα λέω στον εαυτό μου: «Καραγκιόζη, τί βλάκας που ήσουν. Φάε τώρα αληθινά βάσανα που δεν μπορείς ούτε στην τουαλέτα να πας χωρίς βοήθεια». Εεεχ...
4
 
 
 
 
σχόλια
Σιγά πια που είναι το 90% σε σχέση. Άσε πού δεν μας είπες και το target group σου να δούμε γιατί χυλοπιτιάζεσαι μονίμως. Κι εγώ σίνγκολ είμαι αλλά δεν κάνω κι έτσι.
Θα συμφωνήσω με τον CallMeRP ότι αυτό ξεκινάει από τις μικρές ηλικίες.Αυτοί που δεν θα είναι ποτέ μπακούρια φαίνονται από μικροί.Όταν έχουν γκόμενες ήδη από το γυμνάσιο,μην πω κι απ'το δημοτικό.Κατα κάποιο τρόπο,πολλοί άντρες είναι δέσμιοι της μοίρας τους.Έναν που δεν τον θέλουν τα κορίτσια από μικρό,πολύ δύσκολα θα τον θέλουν και όσο μεγαλώνει.Δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό το πράγμα,όσο και αν το παλέψει.Γι'αυτό,το πιθανότερο είναι ή να καταλήξει να παντρευτεί τη μοναδική που θα γνωρίσει στη ζωή του,ή να μείνει μπακούρι μια ζωή εαν δεν βρει ούτε αυτήν.
Βασικά είμαι στην ίδια φάση με εσένα, θα μπορούσα κάλλιστα να τα είχα γράψει αυτά. Πλέον, μετά και τις τελευταίες χυλόπιτες τα παρατάω. Μάλιστα σκέφτομαι να τα παρατήσω και γενικώς. Αν και αυτό το καλοκαίρι περάσει έτσι θα τα γράψω όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ