Η άγρια δολοφονία ενός μοντέλου στο Ιράκ εξαιτίας των απόψεών του

Η άγρια δολοφονία ενός μοντέλου στο Ιράκ εξαιτίας των απόψεών του Facebook Twitter
3

Η άγρια δολοφονία ενός μοντέλου στο Ιράκ εξαιτίας των απόψεών του Facebook Twitter


Δολοφονημένος άγρια και ακρωτηριασμένος βρέθηκε σε δρόμο της Βαγδάτης ο ιρακινός ηθοποιός και μοντέλο Καράρ Νούσι, ο οποίος είχε το παρατσούκλι  «Μπραντ Πιτ του Ιράκ».

Ο Νούσι που είχε γίνει γνωστός από την παρουσία του στην τηλεόραση και το θέατρο και ήταν ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης, είχε γίνει στόχος των φανατικών μουσουλμάνων λόγω της εμφάνισής του και της δημόσιας επικριτικής στάσης του απέναντι στην ομοφοβία.

 

Εξαιτίας της δημόσιας αυτής στάσης του αλλά και της εμφάνισης του καθώς ντυνόταν με «φανταχτερά» ρούχα και είχε μακριά μαλλιά, προκαλώντας τον μουσουλμανικό συντηρητισμό είχε δεχτεί αρκετές απειλές θανάτου, τόσο από σουνίτες, όσο και από σιίτες.

 

Η άγρια δολοφονία ενός μοντέλου στο Ιράκ εξαιτίας των απόψεών του Facebook Twitter

 

Ο ίδιος ήταν σιίτης, και στις δημόσιες ομιλίες και ως προσωπική στάση αρνιόταν την οργανική χρήση της θρησκείας.  


Το σώμα του βρέθηκε την  Κυριακή στο κέντρο της Βαγδάτης που όλο και περισσότερο «φορτίζεται» και διχάζεται από το θρησκευτικό φανατισμό. Είχε σημάδια από βασανιστήρια και μαχαιριές σε όλο το σώμα του. 

Την Κυριακή οι φίλοι και οι συγγενείς του είχαν αναφέρει την εξαφάνιση. Οι ίδιοι λένε ότι ο Καράρ δεν προσπάθησε να προστατευτεί από αυτούς που τον απειλούσαν. Συνέχιζε τις βόλτες του στους δρόμους της συντηρητικής Βαγδάτης, όπου και βρέθηκε νεκρός.

  «Τον θυμόμαστε χαμογελαστό. Δεν έκανε κακό σε κανέναν», ανέφερε ένας από τους φίλους του.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος οικοδεσπότης στο πρώτο garden party του Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος οικοδεσπότης στο πρώτο garden party του Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους

Ευδιάθετος ο βασιλιάς Κάρολος υποδέχθηκε στους κήπους του Μπάκιγχαμ 8.000 καλεσμένους για το πρώτο garden party της χρονιάς - Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έδωσαν το «παρών»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το σχέδιο δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άλλων Ουκρανών αξιωματούχων

Διεθνή / «Μικρό πουλί»: Πώς προδόθηκε το σχέδιο δολοφονίας του επικεφαλής των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών και του Ζελένσκι

Το τηλεφώνημα της ρωσικής FSB - Οι στρατολογημένοι Ουκρανοί - Η αμοιβή των πρακτόρων εφ' όσον πετύχαιναν να δολοφονηθούν ανώτατοι Ουκρανοί αξιωματούχοι πριν το Πάσχα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"καθώς ντυνόταν με «φανταχτερά» ρούχα και είχε μακριά μαλλιά, προκαλώντας τον μουσουλμανικό συντηρητισμό είχε δεχτεί αρκετές απειλές θανάτου"Άκου εκεί φανταχτερά ρούχα και μακριά μαλλιά!"τόσο από σουνίτες, όσο και από σιίτες"Τελικά βρήκαν κάτι κοινό να τους ενώσει.Θα καταδικάσουν τη δολοφονία του ατυχή νέου οι αντίστοιχες θρησκευτικές αρχές ή μπα;