ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2017 | 17:03

Θα τρελαθω ρε παιδια..μια αποψη κανεις??

Νιωθω τρομερο αγχος. Εδωσα φετος δευτερη φορα πανελληνιες και τα πηγα πολυ καλα,περιπου 17.790 μορια (χωρις να συνυπολογιζω τα αγγλικα). Δεν ξερω τι να δηλωσω πρωτη επιλογη...νομιζα οτι τα ειχα ξεκαθαρισει μεσα μου αλλα τελικα οχι.Ειμαι αναμεσα σε αγγλικη φιλολογια θεσσαλονικης και ελληνικη φιλολογια της πολης μου. Γενικα ειχα στο νου μου την αγγλικη αλλα δεδομενης της κατασταασης εχω αποσυντονιστει. Υστερα λεω να περασω φιλολογια στην πολη μου ωστε ουτε εξοδα ενοικιου να μην εχω κ γενικα ξερω που βρισκομαι. Απο την αλλη νιωθω οτι αν επιλεξω να μεινω εδω ισως το μετανιωσω...Πραγματικα δεν ξερω...ειμαι τοσο ευγνωμων που εχω τη δυνατατοτητα επιλογης αλλα τα εχω χαμενα απο το αγχος και σας τα γραφω αυτα κλαιγοντας απο τα νευρα μου που δεν μπορω να αποφασισω...Οι γονεις μου με στηριζουν 100% αλλα κ αυτοι προτιμουν να μεινω εδω και να εξελιχτω και αλλιως,να μην μεινω στασιμη,κανοντας παραλληλα κ κατι αλλο. Ειμαι 50-50 κ πιεζει ο χρονος για το μηχανογραφικο. Σας παρακαλω πειτε μου την αποψη σας,οποια κ αν ειναι αυτη...τη χρειαζομαι πραγματικα!! Ή την εμπειρια σας,θα με βοηθουσατε πολυ!Σας ευχαριαστω προκαταβολικα!
4
 
 
 
 
σχόλια
Ίσα-ίσα που αν μείνεις με τους γονείς σου, η στασιμότητα είναι περισσότερο πιθανή κατάληξη. Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για δικό σου σπίτι σε άλλη πόλη ΝΑ ΠΑΣ. Μην αφήσεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Δεν μπορείς να το καταλάβεις τώρα αλλά θα το δεις αργότερα.
Μμμ..δυσκολη αποφαση και καθαρα προσωπικη απλα ο τοπος εχει γεμισει φιλολογους,ψυχολογους,μαθηματικους,δασκαλους,νηπιαγωγους. Η αγγλικη φιλολογια δινει περισσοτερες διεξοδους. Ακομη και η νομικη,που παλι πηξαμε,αλλα δεν ειναι τοσο συγκεκριμενο. Ως δασκαλος,μπορεις να δουλεψεις μονο σαν δασκαλος ας πουμε. Μην αγχωνεσαι ομως. Ο,τι και να δηλωσεις,σημασια εχει να το θες και να το αγαπας. Οπως ειπες "δεδομενης της καταστασης". Οταν βγεις εσυ,θα ειναι καλως ερχοντων των πραγματων 2022. Κανεις δε ξερει.. η αγγλικη δινει πιο πολλες διεξοδους,και για εξωτερικο και για εδω νομιζω,αλλα τι να σου πω; δεν εχω επαφη με τον χωρο αυτο. Παντως καποια επαγγελματα ειναι κορεσμενα. Δε ξερω αν μπορεις να δηλωσεις και κατι αλλο..λογοθεραπεια,εργοθεραπεια κλπ.. παντως οχι φιλολογιες-φιλοσοφιες κατα τη γνωμη μου.