ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2017 | 02:27

Να την προσεγγίσω; Κι αν ναι, πως;

Καλησπέρα. Είμαι ο Δημήτρης και είμαι 22 ετών. Πριν από λίγο καιρό μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να επισκεφτώ τον γιατρό για να με εξετάσει. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα μια γιατρό στην περιοχή μου, την οποία και επισκέφτηκα στο ιατρείο που διατηρεί (Δεν την επέλεξα επειδή είναι γυναίκα. Απλά ήταν το πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης που έκανα στο google). Ομολογώ ότι από την πρώτη στιγμή που την είδα και αντάλλαξα χειραψία μαζί της, εντυπωσιάστηκα. Ένιωσα ένα ''τσίμπημα''. Αυτό που με προσέλκυσε και με σαγήνευσε δεν είναι τόσο η εμφάνιση της, όσο το στυλ της, το ύφος της, ο αέρας που αποπνέει και αυτό που εκπέμπει. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Άλλωστε, αυτά τα πράγματα δεν επιδέχονται ιδιαίτερης ανάλυσης. Εν πάση περιπτώσει. Μετά από λίγες μέρες την επισκέφτηκα ξανά για επανεξέταση και μόλις έφυγα ένιωσα ακόμα πιο όμορφα απ' ότι την πρώτη φορά. Με την πάροδο την ημερών, συνειδητοποίησα ότι έχω ''φάει κόλλημα''. Δεν μ' αρέσει να μεγαλοποιώ και να δραματοποιώ τις καταστάσεις, ούτε να λέω μεγάλα και βαρύγδουπα λόγια, ωστόσο, μπορώ να πω ότι είμαι ''τσιμπημένος''. Ίσως όχι ερωτευμένος, αλλά είμαι βέβαιος ότι με ενδιαφέρει αρκετά αυτή η γυναίκα. Το πρόβλημα όμως είναι το εξής. Όπως προανέφερα είμαι 22 κι αυτή σίγουρα άνω των 30 (δεν ξέρω την ακριβή ηλικία της, αλλά μπορώ να καταλάβω μέσες άκρες). Θέλω πολύ να την προσεγγίσω, να της μιλήσω, να της ζητήσω να βγούμε κάποιο ραντεβού, ώστε να τη γνωρίσω καλύτερα και να της εκφράσω αυτό που αισθάνομαι, αλλά δυστυχώς, διστάζω. Είμαι λίγο δειλός και λιπόψυχος μερικές φορές σε τέτοιου είδους θέματα. Σκέφτηκα να της εξομολογηθώ αυτό που αισθάνομαι είτε μέσω τηλ, είτε μέσω διαδικτύου, αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν σωστή μια τέτοια κίνηση. Θα ήθελα, λοιπόν, να μου δώσετε κάποια συμβουλή ή να μου προτείνετε κάτι. Νομίζω ότι ειδικά οι γυναίκες, για ευνόητους λόγους, θα μπορούσαν να με βοηθήσουν αρκετά (Δεν απαξιώνω την γνώμη των ανδρών. Μην παρεξηγηθώ).
4
 
 
 
 
σχόλια
@Επίγειο σκότος Συμφωνώ. Χίλια δίκια έχεις. Όπως είπα και στο προηγούμενο σχόλιο μου, ο ''δρόμος'' που προτείνεις είναι και ο πιο ''ορθόδοξος''. Όπως λες, είναι πολύ πιθανό να αδιαφορήσει και να μην μπει καν στη διαδικασία να ασχοληθεί και να απαντήσει, λόγω υποχρεώσεων, βεβαρημένου προγράμματος κτλ κτλ. Ωστόσο, δεν νομίζω να της στέλνουν συχνά mail-ερωτική εξομολόγηση, ή να την παίρνουν συνέχεια τηλ και να της βγάζουν τα εσώψυχα τους. Οπωσδήποτε πρόκειται για κάτι που αναμφίβολα θα την ξαφνιάσει. Συνεπώς, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να απαντήσει. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι είναι δειλός ο τρόπος αυτός. Το θέμα όμως είναι πως θα βρω το θάρρος να πάω και να της τα πω τετ-α-τετ. Όπως καταλαβαίνεις, είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί αρκετά κιλά...''καρύδια''. Όσον αφορά το αν έχω ψάξει για social media κτλ, ένα θα σου πω: Όσο έχω ψάξει το τελευταίο δίμηνο, δεν έχει ψάξει ούτε η Νικολούλη για τους αγνοούμενους που αναζητά κάθε τόσο. Έχω ξεψαχνίσει τα πάντα. Δεν έχει λογαριασμό σε καμία σελίδα. Το μόνο που υπάρχει σχετικά με αυτήν στο διαδίκτυο είναι η επαγγελματική ιστοσελίδα της. Τίποτα άλλο. Μόνο το τηλ του ιατρείου της έχω και το κινητό της. Τι να πω. Είμαι σε αρκετά δύσκολη θέση. Πρέπει να το δουλέψω λίγο, ώστε να βρω τη δύναμη να πάω και να της πω τα πάντα face to face. Θέλει προσπάθεια όμως. Δεν είναι και το πιο απλά πράγμα στον κόσμο.Υ.Γ Δεν χρειάζεται να διαπιστώσω ότι είναι παντρεμένη για να απομακρυνθώ. Και έναν απλό δεσμό να έχει, δεν θα ξανασχοληθώ. Δεν κάνω πράγματα που δεν μου αρέσει να μου κάνουν.
Αρχικα και μονο που εγραψες το "εν παση περιπτωσει" σωστα, εχεις ελπιδες!Σοβαρα: θεωρω τρελα ακυρο το ιντερνετ και τηλεφωνο. Τι περιμενεις να σου πει "α και μενα μου αρεσες, ποτε βγαινουμε;"Δινω λιγες πιθανοτητες γιατι αυτοι οι ανθρωποι συνηθως μπλεκουν λογω ωραριων, και χωρων με ατομα του κλαδου. Επισης το prestige παιζει αρκετα ρολο και το να δωσει μια "γιατρος" (ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω) χωρο σε εναν 10 χρονια νεοτερο της - ενα παιδι βασικα, το θεωρω αρκετα δυσκολο. Θα πρεπει να εχει πολλα αυτος ο 22χρονος για να υπερκαλυψει τη διαφορα.Ωστοσο, στη θεση σου, θα πηγαινα στη θεση σου απο κοντα και θα το ελεγα! Το εχω κανει και εγω, ουσα κοπελα, ηξερα οτι θα φαω τα μουτρα μου και τα φαγα, αλλα δεν μου μεινε καμια αμφιβολια και "αν".Καν'το! Να ξερεις οτι δεν θα πεθανεις!Κι αν απορριφθεις θα το δεχτεις πιο ευκολα απ το να μην κανεις ποτε κινηση ή να μην σου απαντησει ποτε απο mail κλπ. Απο κοντα τουλαχιστον θα ναι υποχρεωμενη να πει κατι.Good luck!
Καλά τα λες αγαπητή μου και θαρρώ πως είναι δεδομένο ότι ο ''δρόμος'' που προτείνεις είναι ο πιο σωστός και ο πιο ''ορθόδοξος''. Και ο πιο εντυπωσιακός κιόλας πιστεύω,καθώς πιστεύω ότι αν μη τι άλλο ο τσαμπουκάς και τα ''κότσια'' που απαιτούνται ώστε να προβεί κάποιος σε μια τέτοια κίνηση, θα εκτιμηθούν. Εντούτοις, όπως εύκολα θα αντιλαμβάνεσαι, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κάνω κάτι τέτοιο. Εν ολίγοις, δειλιάζω. Μόνο στην ιδέα δηλαδή, τα χάνω. Αν αναλογιστείς, μάλιστα, ότι επί της ουσίας δεν την γνωρίζω καθόλου, τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα. Το ότι μπορεί να μην μου απαντήσει καν στο mail, το σκέφτηκα κι εγώ και φυσικά εκτιμώ ότι το ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες (ίσως τις περισσότερες). Ωστόσο, ''ποντάρω'' στη γυναικεία ευαισθησία.
Αχχ!! Μου θυμιζεις τα νιατα μου και θελω να βοηθησω!Εγω τοτε στην αντιστοιχη περιπτωση που σου ειπα, γουσταρα μπαρμαν και ξημεροβραδιαζομουν 7 μηνες στο μαγαζι. Ειχαν βαρεθει ολοι οι φιλοι να ερχονται, που στο τελος κατεληξα να παω μονη μου στη μπαρα ωστε τελικα να του πω "ξερεις, τοσο καιρο δεν ερχομαι επειδη μ αρεσει το μαγαζι, αλλα για σενα" και να ακουσω το "το χω καταλαβει εννοειται" και το επερχομενο εμμεσο Χ.Στο θεμα μας: μηπως μπορεις να κανεις ενα search στα social media; ονομα εχεις, email εχεις, κατι μπορει να βρεις. Αν δεις καμια φωτο παντριας, να απομοκρυνθεις πριν καν κανεις κατι! :)Δημητρη, απλως πες το. Εγω προσωπικα δεν θα απανταγα σε email.Πρεπει να εισαι τρελα διψασμενος και να ψαχνεσαι ωστε να δωσεις συνεχεια σε ενα ακυρο e mail. Δε νομιζω οτι εχει τοσο απλετο χρονο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ