ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2017 | 22:53

άκου να δεις αγοράκι μου

Δεν γεννήθηκε ακόμη ο άντρας που θα με γράψει το καταλαβες; με το να " μου κάνεις χαρη" και να βλέπεις τα μηνύματα χωρίς να απαντάς δεν κερδίζεις τίποτα. Σιγά ποιος είσαι στην τελική. . Δεν φταίει κανένας άλλος εγώ φταίω που σου έδωσα αξία. . Αλλά αυτό θα το πληρώσεις. Θα κάνω τα πάντα να σε μισησουν όλοι καΙ να μείνεις μόνος . Σε μισω. Α και σταματά να πετας σποντουλες ότι σ άρεσω κ να με ελέγχεις που πάω και τι κάνω από το ινστα γίνεσαι εμετικος. αν όντως σ άρεσα θα ήσουν εδώ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν γεννηθηκε βρε λεμε ο αντρας που θα την γραψει...Αλλα οταν μιλησει σε ολους κ τον μισησουν κ δεν ξερει που να σταθει ο σαλντιμπαγκος,θα του δειξει εκεινη! Οχι τιποτε αλλο αλλα εχει γινει κ εμετικος στο ινστα να πεταει συνεχεια σποντιτσες οτι την γουσταρει...Διχως αλλο κ να μου το θυμηθεις : ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Αν ηθελε πραγματικα,θα ηταν εκει!!! Τι δεν καταλαβαινεις???