ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2017 | 16:55

:/

Ερωτεύτηκα....Τουλάχιστον έτσι νοιώθω...Την ξέρω λίγο καιρό....Φαινεται υπεροχος ανθρωπος....Πήγαμε μαζί και μια εκδρομή και η όλη κατάσταση ήταν πολύ όμορφη. Θέλω να την βλέπω συνέχεια. Την σκέφτομαι συνέχεια. Δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου. Φαίνεται πως και εκείνη νοιώθει το ίδιο. Τουλάχιστον αυτό μου δείχνει μέσα από τις κινήσεις της. Το μόνο πρόβλημα είναι πως είμαι από άλλη χώρα...Της το είπα και το αποδέχτηκε, αλλά αν το μάθουν οι γονείς της θα έχει θέματα και δεν θέλω να στεναχωριέται εξαιτίας μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ελεος ρε παιδια με τους γονεις. Ποσο χρονων ειστε ,15, για να παρετε αδεια;Ή ειναι στελεχη της χρυσης αυγης και θα σας κανουν ντα;Θα κανετε ο,τι θελετε εσεις οι 2. Το να κανεις πισω για να "μη στεναχωρηθει" δεν ειναι "αυτοθυσια και σεβασμος στην ζωη του αλλου" οπως ψυχανεμιζομαι οτι το βλεπεις, αλλα συνενοχη και διαιωνιση παιδικοτητας και αρρωστιας.