ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2017 | 00:51

??

Είμαι στην εφηβεία και τώρα ανακαλύπτω τα γούστα μου στην μουσική. Εσείς οι παλιοί που είστε ψαγμενοι τι έχετε να μου προτείνετε από ροκ ? Ευχαριστώ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Σκεπτόμενη το δικό μου μουσικό ταξίδι μέσα στον χρόνο,συνειδητοποιώ πόσο προσωπική είναι τελικά αυτή η αναζήτηση...Rock...τι rock;Classic rock,punk rock,alternative rock,indie rock,stoner rock,grunge...και αυτές είναι λίγες μόνο από τις μεγάλες κατηγορίες που μου ήρθαν στο μυαλό...Θα αναφέρω ενδεικτικά κάποια από τα δικά μου αγαπημένα συγκροτήματα και εσύ μπορείς να τσεκάρεις ό,τι σου κεντρίσει το ενδιαφέρον...Beatles,led zeppelin,who,thin lizzy,black sabbath,ramones,the clash,sex pistols,joy division,the cure,the smiths,smashing pumpkins,manic street preachers,pixies,sonic youth,kyuss,queens of the stone age,nine inch nails,tool/a perfect circle,nirvana,alice in chains,soundgarden,pearl jam,afghan whigs...επίσης,jimmy hendrix,bob dylan,bruce springsteen και ας μην συνεχίσω,γιατί δεν θα με μαζεύουν σε λίγο... :)Αν σου αρέσει η μουσική και ψάχνεσαι,θα ανακαλύπτεις συνέχεια καινούργια ή "καινούργια για σένα" καλούδια!
Εμ πες τα βρε Σουπριμακι μου! Συμφωνω/προσυπογραφω/ταυτιζομαι/εγκρινω/επιδοκιμαζω/ενστερνιζομαι/συμμεριζομαι κτλ οοοολο το σχολιακι σου! ;-)
Ξεκάθαρα ακου soad(system of a down),όπως και τα τραγούδια του serj tankian(είναι ο τραγουδιστής των soad),μετά τα κλασσικά led zeppelin,pink Floyd Αλλά και 1000mods.Απο πανκ χατ τρικ ,χάσμα και ίσως θραξ πανκ..