ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2017 | 18:48

Δεν παμε καλα

Παιδιά δεν παμε καλα καθολου...βγαινω εδω και μια βδομάδα με ενα παιδι και φαινεται να του αρεσω και να με θελει...τωρα τρεις μερες ειμαστε χωριστα για λογους δουλειας και μιλαμε περισσότερο απο μηνύματα...σημερα του ειπα πως θα παω για φαγητο και μου στέλνει να μου πει οτι θα με παρακαλεσει να μην τρωω πολυ...εγω τον ρωτησα για ποιο λογο το λεει και αυτος μου ειπε οτι λογω της ζεστης για να μην βαρυνω....με ειπε χοντρη εμμεσως πλην σαφως?ειμαι μεν τσουπωτη αλλα οχι χοντρη...το θεμα ειναι οτι μου αρεσει...τον θελω πολυ..αλλα αυτο που ειπε πως θα αντιδρουσατε?η φιλη μου μου ειπε οτι με βλεπει σοβαρα για αυτο ενδιαφέρεται για τα κιλα μου.....εγω ενιωσα προσβολη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Για μένα, ορθώς ένιωσες προσβολή. Όμως όχι γι'αυτό που λες. Αν σε θεωρούσε χοντρή όπως αναφέρεις, δεν θα σε γούσταρε κιόλας. Το θέμα είναι ότι δεν είναι ούτε ο μπαμπάς σου, ούτε ο μέντοράς σου, ούτε τίποτα άλλο. Μπορείς να αποφασίσεις μόνη σου τι θα φας, πότε θα φας και σίγουρα πόσο θα φας, είτε έχει 203492984 βαθμούς έξω είτε έχει -80. Εκτός αν του έχεις παραπονεθεί ότι με την ζέστη δεν μπορείς να τρως πολύ και ότι σε βαραίνει, οπότε καλά σου είπε.