ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2017 | 16:29

Είμαι ερωτευμένος με μια μπατσίνα

Πήγα σήμερα από την αστυνομία για μια υπόθεση και έξω στην είσοδο ήταν μια πολύ όμορφη μπατσίνα με γαλανά μάτια γελαστή και πρόθυμη να με κατατοπίσει. Κόλλησα με την μια. Τόσο πολύ που δεν σκεφτόμουν την υπόθεση. Τέλος πάντων με τα λίγα και τα πολλά ξεμπέρδεψα γρηγορότερα από ότι περίμενα και μετά αμέσως αμέσως πήγα έξω για να την δω ξανά. Δεν ήταν εκεί και μου είπαν ότι έφυγε. Μετά πήγα στο σπίτι μου πάρκαρα το αμάξι και βλέπω την ίδια κοπέλα να μπαίνει σε μια άλλη πολυκατοικία 2 νούμερα πιο κάτω από μένα. Απίστευτο???? Δεν μπορώ να το πιστέψω. Και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι ερωτευμένος με μια μπατσίνα. Ποιος εγώ γέννημα θρέμα αντιεξουσιαστής. Ας είναι για τα γαλανά της μάτια και το χαμόγελο της. Τις επόμενες μέρες θα κάνω κίνηση.
8
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ντρέπομαι(πολύ) να παραδεχτώ ότι έχω διαβάσει ένα(μόνο και μοναδικό)βιβλίο της Χρυσηίδας Δημουλίδου,το οποίο πραγματευόταν ακριβώς αυτό το ερωτικό δίπολο...Αν μη τι άλλο,με την εξομολόγηση αυτή,ξεμπέρδεψα σε λίγες μόνο αράδες...Φίλε εξομολογούμενε,δεν θέλω να κάνω spoiler στην Χρυσηίδα,αλλά το λογοτεχνικό ειδύλλιο δεν είχε happy end... :)