ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2017 | 01:08

Εξομολογησεις ε;

Ολοι εξομολογουνται για τα ερωτικα τους, το ενα το αλλο. Ειμαι η μονη που αυτα που θα θελα να εξομολογηθω ειναι πολυ πιο βαθια; Ειναι πραγματα που κοιταζω την μητερα μου και τον πατερα μου στα ματια και ξερω οτι δεν θα μπορουσα να τους τα πω ποτε. Ειναι πραγματα που εχουν να κανουν με την υγεια μου, το πως η ψυχικη υγεια μου εχει κανει το σωμα μου να καταρρεει σιγα σιγα. Οτι μετα απο 4 χρονια καταθλιψης οι πονοκεφαλοι ειναι κατι καθημερινο και η ασκηση πλεον ολο και πιο δυσκολη. Ισως να ειμαι η μονη, αλλα εχω ενα τερας μεσα μου που με τρωει, και ανεξαρτητα απ τους ερωτες στην ζωη μου τις χαρες ή τις λυπες, το τερας μου ειναι εκει και δεν με ακουει οταν του ουρλιαζω να φυγει. Κι ομως, ποιος να με πιστεψει, εισαι μικρη θα μου πουν, εισαι μονο 17, δεν μπορεις να ξερεις τι λες και υπερβαλλεις. Κι ας υπερβαλλω, τουλαχιστον τα εξομολογηθηκα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελιά σε καταλαβαίνω 100%.Πρέπει όπως και δήποτε να μιλήσεις με τους δικούς σου. Μη το κρατάς μέσα σου, όσο το κρατάς αυτό όλο και περισσότερο θα σε τρώει κι όσο περισσότερο θα σε τρώει τόσο πιο πολύ θα δυναμώνει. Μίλησε τους προκειμένου να βρείτε μια λύση, πες τους τι αισθάνεσαι και τι σε κάνει να νιώθεις όπως νιώθεις. Αν η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή, μη διστάσεις να ζητήσεις και τη βοήθεια ενός ειδικού. Δεν είναι ντροπή, πάρα πολύς κόσμος έχει περάσει και περνάει κατάθλιψη. Είσαι 17 χρόνων, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου και είναι κρίμα να το αφήνεις να σε τρώει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ