ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2017 | 11:11

Νομιζα οτι ησουν φιλη

Πηγαμε μαζι να σπουδασουμε Θεσσαλονικη ειπες και οταν πηγαμε ειδα τι ωραια που ειναι. Ειμαστε στην ιδια πολυκατοικια φοιτητριες και ισα που μιλιομαστε. Σκατα τα κανες. Ευτυχως που ειμαστε και σε αλλο διαμερισμα. Τρεχα στους γκομενους σου στην Κρητη και στην Ροδο με τις καινουριες φιλες σου που μονο με το στριγκακι δεν βγαινουν καθε βραδυ και σου βρισκουν ολους τους σεξομανεις και ασε με εμενα λοιπον μονη μου το καλοκαιρι να βλεπω σειρες.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ντροπή για το slutshaming που κάνεις .ενα κομπλεξ διακρίνεται ξεκάθαρα!δεν πανε οπως τα λες,αλλο οι σχολικές φιλιες κι άλλο οταν μεγαλώνεις και κολλας με ανθρώπους που ταιριάζετε.φιλη της παντως δεν ησουν ποτέ ετσι οπως μιλάς.
Αν εσύ επιλέγεις να κάθεσαι το καλοκαίρι μόνη σου να βλέπεις σειρές, δεν σημαίνει ότι η φίλη σου και οι φίλες της είναι πόρνες επειδή κάνουν το αντίθετο.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ