Πέντε UFO πάνω από το Φοίνιξ;- Το βίντεο που κάνει θραύση στους λάτρεις των εξωγήινων θεωριών

Πέντε UFO πάνω από το Φοίνιξ;- Το βίντεο που κάνει θραύση στους λάτρεις των εξωγήινων θεωριών Facebook Twitter
Σκηνή από το ερασιτεχνικό βίντεο που τραβήχτηκε το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής.
3

Ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων δείχνει πέντε φωτεινές κουκίδες σε σχηματισμό στο βραδινό ουρανό του Φοίνιξ. Το βίντεο, μαζί με κάνα δυο φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, καταγράφηκε στις 18 Αυγούστου 2017 και αυτή τη στιγμή έχει δοθεί σε εργαστήρια για να μπορέσει να υπολογιστεί η αρχική θέση και η απόσταση από τα άγνωστα φωτεινά αντικείμενα. Πολλά τοπικά sites έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν πληροφορίες και άλλο φωτογραφικό υλικό για να δώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα του τι είναι αυτά τα φώτα. 

Γιατί, κάποια στιγμή αυτές οι φωτεινές κουκίδες φαίνεται να σχηματίζουν το γράμμα «W» και μετά κινούνται στον ουρανό, αλλά το βίντεο κόβεται απότομα, με αποτέλεσμα όλοι να ψάχνουν να βρουν τι γίνεται στο τέλος αυτού του βίντεο. Πραγματικά, ακόμη κι αν κάποιος σκεφτεί ότι πρόκειται για κάτι "σκηνοθετημένο" θα πρέπει να παραδεχτεί ότι είναι πολύ καλά φτιαγμένο. Ενώ μαι δεύτερη απορία που αμέσως μπορεί να γεννηθεί είναι γιατί το βίντεο αυτό δεν έχει παίξει μαζικά από όλα τα μέσα του πλανήτη;

Πέντε UFO πάνω από το Φοίνιξ;- Το βίντεο που κάνει θραύση στους λάτρεις των εξωγήινων θεωριών Facebook Twitter
Σκηνή από τον βραδινό ουρανό του Φοίνιξ από τον Απρίλιο του 2017 από μια φωτογραφία του Μαουρίσιο Κοράλες.

Μια καλή απάντηση που έχουν να δώσουν όσοι λένε ότι βλέπουν UFO στις μέρες μας, είναι ότι συχνά αντιμετωπίζονται ως μάγισσες στον Μεσαίωνα. Πολλοί είναι εκείνοι που καταγράφουν, είτε σε φωτογραφίες είτε σε βίντεο, αλλά δεν αναφέρουν τίποτα επίσημα, ούτε λένε σε κανέναν άλλον τι είδαν. Γι' αυτό εδώ, άλλοι λένε ότι μπορεί να είναι drones που πετάνε σε συγχρονισμένο σχηματισμό πάνω από την πόλη (είχε γίνει κάτι ανάλογο κατά τη διάρκεια του SXSW) αλλά κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ό,τι και να 'ναι, αυτό που έχει σημασία είναι πως το φαινόμενο των UFO και των ΕΤ που μπορεί να φτάσουν μέχρι τη Γη έχει τρομερή δραστηριότητα στις ανθρωπιστικές επιστήμες τα τελευταία 10 χρόνια γιατί θεωρείται, πλέον, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που (μπορεί να) συμβαίνουν για το σύνολο της ανθρωπότητας. Γιατί; Επειδή, αντιπροσωπεύει μια εξέλιξη, την οποία η ανθρωπότητα αναμφίβολα χρειάζεται, και με ευγνωμοσύνη, κάθε τόσο, έχει μάθει να τη βιώνει. 

 
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Πρόκειται ξεκάθαρα για UFO,μάλιστα καποια απ αυτα ειναι και γνώριμα.Τρία απ αυτα ειναι σιγουρα,η Μάιλι Σάιρους,ο Martin Shkreli και με εθνικη υπερηφανια η Έυη Βατίδου.Εχω μια υποψια για το ποιοι ειναι τα υπολοιπα UFO ,αλλα δεν το βρισκω σωστο να τους αναφερω,αφου δεν φαινονται τοσο καλα.
γιατί δεν παίζεται σε ολο τον πλανήτη... χεχεχεχε ! drones είναι, και δεν είναι προχθεσινό το βίντεο είναι απο τον Μάρτιο, άσχετα απο το τι δηλώνει ο ξύπνιος που το ανέβασε. Είναι κάτι σαν γιορτή αναπαράστασης του φαινομένου μαζικής εμφάνισης ΑΤΙΑ το 1997. Kάντε μια έρευνα για "Phoenix forgotten". To video είναι απλά απόσπασμα κάποιας σκηνής απο τη γιορτή και την αναπαράσταση. Δεν σας κάναν εντύπωση τα γέλια αλήθεια ;https://www.youtube.com/watch?v=Kuo7SluybaM