ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2017 | 14:03

Ραντεβου και τσιγκουνιά

Βγαίνω που λετε χτες πρωτο ραντεβου παραλιακη.Γλυφαδιωτισα η κυρία. 22 ετων δλδ αλλα λεμε.Παμε στο μαγαζακι και πινουμε 2 ποτακια ο καθενας.Καλα κυλησε το ραντεβου,βεβαια μιλαγε συνεχεια δλδ καποια στιγμη ειπα οκ ως εδω,αλλα δεν το δειξα.Παω να κατσω διπλα της...με απεφυγε διακριτικως.Ωραια λεω...σημειωση εκει ειχαμε μολις πιει το πρωτο ποτο.Συνεχιζει και κατα τις 1 παμε να φυγουμε.Λεω ωραια παμε στο αμαξι της να τη συνοδευσω...τελικα πηγαμε γλυφαδα.Παμε εκει και πινουμε και αλλο ποτό.Να μιλαει ακαταπαυστα ρε παιδια...που εισαι που δουλευεις τι σκοπο εχεις στη ζωη σου; Πωωωωωω μιλαμε καποια στιγμη δεν της απαντουσα ειλικρινα...απλα ξενερωσα. Τα πληρωσα ολα εγω.60 ευρω ειναι αυτα μην γελατε.Και να μουρμουραει λεγοντας καλα δεν απαντας εισαι αφηρημενος εγω τη γνωμη να σχηματισω.Παμε στο αμαξακι και με τα χιλια ζορια φασωνομαστε...δεν προχωρησαμε διοτι δεν με αφηνε με τπτ.Παμε στο αμαξι μου και μου λεει περασα πολυ καλα θελω να τα ξαναπουμε.Να σημειωσω εδω οτι δουλευω απο τις 8 ως τις 19.00 οποτε ηταν λογικη η κουραση.(εκεινη δεν ξερω αν δουλευε...δεν ρωτησα μαλακια).Καλα ρε ενα ποτο 10 ευρω; ΚλεφτεςΠαντα ετσι θα μιλαει; Μιλαμε με ποναει ακομα το κεφαλι μου.Εμφανισιακα μου αρεσει πολυ...εγω 29 αυτη 22.Την γουσταρω και για σχέση οχι σκετο σεξ....αλλα ειναι και χορευτρια.Τι λετε ρε παιδια να κανω; Αυτη με γουσταρε δλδ; Μια φαση καναμε γι αυτο και ερωτώ.Τσπ θα ξαναβγουμε αλλα εχω 3 αποριες.Παντα ο αντρας πληρωνει πρωτο ραντεβου;Ειμαι τσιγκουνης;Μπορεις να εμπιστευτεις μια χορευτρια...και ειδικα γυναικα;Κυριες κυριοι για δωστε καμια συμβουλη.(Να σημειωσω εδω οτι εγω στο μυαλο μου ηθελα σεξ απο το πρωτο ραντεβου.Αν γινοταν κατι παλι για σχεση θα την ηθελα.Απλα ηθελα να γινει...)
21
 
 
 
 
σχόλια
Γλυφαδιώτισα και δεν κράταγες μαζί το Ε9; Τς τς τς...καλα μην αγχωνεσαι, ετσι κι αλλιως ενας απο τη λιστα της θα ησουν. Αυριο εχει ραντεβου με εναν αλλον που θα ζαλισει εκεινον κλπ. Ετσι παει με τις gold diggers
1) Έκανε κίνηση να πληρώσει αυτή? Εαν έκανε, τότε να την άφηνες. Το λέω γιατί έχω ακούσει πολλούς άντρες να παραπονιούνται γιατί πληρώνουν συνεχώς αυτοί αλλα απο την άλλη, πιέζουν να πληρώσουν όλη την ώρα.2) Δοκίμασε ένα δεύτερο ραντεβού. Αν πάλι δεν κάνει κίνηση να πληρώσει τότε ναι, κάτι δεν πάει καλά.3) Το επάγγελμα δεν έχει να κάνει με το αν μπορείς να την εμπιστευτείς. 4) Μόλις σου κάνει ερωτήσεις ΑΠΑΝΤΑ. Ετσι, δεν θα χρειάζεται να μιλάει μόνο αυτή. Ισως και να κουράστηκε με τις μονολεκτικές απαντήσεις σου και προσπαθούσε να κάνει κουβέντα.
Δε θα πω πολλά. 1) ο τρόπος που γράφεις φανερώνει μια ψυχική σου ένταση λόγω ίσως του φρέσκου της συνάντησης σας. Ελπίζω να μην διαφαίνεται μια ανωριμοτητα εκ μέρους σου στη προσέγγιση του θέματος αυτού. 2) κοπέλες με τέτοιες επαγγελματικές ενασχολήσεις πραγματικά ενδέχεται να είναι καλοί και άγιοι άνθρωποι αλλά κάνουν κυρίως για φίλοι όταν πλέον την έχεις απομυθοποιηαει εμφανισιακά και εχείς κρατήσει μόνο την ουσία. Για σχέση πρέπει να είσαι σε θέση να αντέξεις κάποια πράγματα που οι περισσότεροι δε θα δέχονταν. Έτσι είναι... κάθε πράγμα έχει το κόστος του. Π.χ: το να πάρεις τον ήρεμο τον ανθρωπάκο που κάνει και δουλειά γραφείου και είναι καθε μέρα πάνω από τα βιβλία μια ζωή και να του πεις να τα βρει με μια χορεύτρια στο τάδε μαγαζί της παραλιακής ε μόνο εύκολο δε το λες... Οι διαφορές στις εμπειρίες ζωής όλων των ειδών που θα απαιτούσαν για να υπάρχει σχεση ισορροπη είναι τεράστιες, χαωδεις θα έλεγα . Ακόμα και 35 να είναι αυτός και αυτή 20. Για 22-25 η κοπέλα ακόμα χειρότερα φυσικά.
Κατι δεν μου αρεσε σε ολο το στορυ...Ωραια κινηση να πληρωνεις στο πρωτο ραντεβου,αυτο δεν σημαινει οτι θα γινεται παντα (πιστευω)Εκεινη σου μιλουσε,πραγμα που δειχνει ενδιαφερον κατ'εμε κ εσυ ενω την θες για σχεση,αρχισες να δυσανασχετεις...Οταν θελουμε καποιον για σχεση,πρεπει να επικοινωνουμε κ υποτιθεται-
Μας αρεσει να μαθαινουμε πραγματα για εκεινον...Αλλιως μενουμε στην εμφανιση κ κανουμε ΜΟΝΟ σεξ..Οπως καταλαβαινεις αυτα που μας λες ,δεν συναδουν...Εσυ απ'οτι καταλαβα,θες να λες οτι εχεις σχεση με μια ομορφη,που θα την παρουσιαζεις ως κοπελα σου στον περιγυρο κ θα κανεις σεξ...Η κοπελα καλο θα ειναι να μη μιλαει γιατι σου ζαλιζει τα @@...Εισαι της σχολης Barbie,φτιαξτα με μια κουκλα που ειναι κ ανεξοδη...
Υes,μπορει να την βγαζει κ στο μπαλκονι να καθονται παρεακι κ να σκαλωνουν οι γειτονες με την πετυχισια του!Θα κανει κ το σεξακι του κ κομπλε!
Ήθελες να μπήξεις, χαλάστηκες που πληρωσες πρώτο ραντεβού, ξενέρωσες που ρωτούσε για σένα (δηλ. ήθελε να σε γνωρίσει) και μετά λες θες και σχέση... Ρε τι ξεφτίλες είστε οι νεαροί σήμερα...1. Ναι ο άντρας πληρώνει παντα 1ο ραντεβού. Στο 2ο, αν έχει @ρχιδι@, ξηγιεται, λέει δουλευω τόσο βγάζω τόσα, μπορώ να δίνω τόσα στα ραντεβού. Αλλά σε γουστάρω κοπελιά και όσα μπορώ θα στα σκάω. Δε το παίζει μούγκα μάγκας.2. Είσαι καρα τσιγκούναρος και γύφτουρας. Αλλιώς δε θα ρωτούσες και δε θα γκρίνιαζες για τιμές. πλήρωσες με το ζόρι γιατι έλπιζες να μπήξεις και όχι γιατι είσαι ανοιχτοχέρης. 3. Αν έκανες τον κόπο να μιλήσεις με τη γκόμενα, αντι να το παίζεις βαρυ πεπόνι, θα ήξερες αν παίζει να εμπιστευτείς ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ και δε θα σ'ενοιαζε το επάγγελμα της. Που ναι μεν ο χώρος δεν είναι αγγελικά πλασμένος, άλλα σημασία έχει το πόσο η "χορεύτρια" σεβεται τον εαυτό της.Εν κατακλείδι, ξέρεις καλά ότι είσαι ένας τσιγγουνόβλαχος που ήθελες να μπήξεις τσάμπα και τελικα πλήρωσες και δεν έχωσες. Κι έρχεσαι εδώ, μήπως και σου πούμε ότι δε φταις εσύ, η ατιμη κενωνία, οι ιδιόκτητες μπαρ και η κοπέλα που είναι χορεύτρια φταίνε.Ψάχνεις άλλοθι για να της ρίξεις άκυρο αν ξαναβγείτε, πληρώσεις και δε σου κάτσει.Αμε από δω πιτσιρίκο στα κουβαδάκια σου και ξαναγύρνα όταν μάθεις τι θα πεις κιμπάρης και μάγκας άντρας που δε ξεφτιλίζεται στο δίκτυο γιατι πληρωσε στο ραντεβού και δεν έμπηξε.
1)Διαφωνώ τέρμα στο ότι ΠΆΝΤΑ ο αντρας πληρώνει στο πρώτο ραντεβού(κοπέλα ειμαι) 2) Στις εποχές μας το να δίνεις το 1/10 του μισθού σου για δύο ποτά ένα βράδυ με την γκομενα και να σε προβληματιζει δεν είναι τσιγκουνια αλλά συνειδηση πραγματικότητας!3) Συμφωνώ απολυτα ότι θα μπορούσε να κάτσει να μιλήσει μαζί της και να μην το παιζει βαρύ πεπόνι αν είναι δυνατόν
1. Αμφιβάλλω αν υπάρχει γυναίκα που θεωρεί προσβολή το να κάνει ο άντρας την κίνηση να πληρώσει ή ακόμα, να πληρώσει χωρίς να τον πάρει χαμπάρι. Στην τελική, αν η κοπέλα διαμαρτυρηθεί, της απαντάς "την επόμενη φορά κερνάς εσυ".2. Το να σε προβληματίζουν οι τιμές απλά και μόνο; οκ. Εδώ έχουμε εναν τυπά που το κύριο πρόβλημα του είναι αν έκανε καλά που πλήρωσε στο πρώτο ραντεβού (και δεν πήδησε), δε γκρινιάζει μόνο για τις τιμές.
Καλα ρε απο πού σε μαζεψαν εσενα ρε fabinas;Μου αρεσει που βγαζεις και rage χωρις να ξερεις τον αλλον. Μας λες για "χορευτριες" που σεβονται τον εαυτο τους και κατι αλλα φαιδρα λες και το ξεβρακωμα μπροστα σε τριτους δηλωνει αυτοσεβασμο. Θα εισαι στανταρ καμια nolifer σκουπιδι που θα συμβουλευει την κορη της να ψαχνει φραγκατους μαλακες να την κερνανε στο 1ο ραντεβου και να μη τους καθεται ομως μεχρι να βρουνε καλυτερο. Κατι τετοιες εχετε καταστρεψει τη νεολαια (γιατι σε κοβω για σιτεμενη) με τα ψυχολογικα σας.
Δεν ξέρω αν είσαι τσιγκουνης αφου τα πληρώσες και οχι 60 ευρω ειναι πολλα. Δεν μας ειπες αυτη κίνηση έκανε να πληρώσει η οχι;Τι ακριβώς ρωτάς δεν ξερω.Αφου σε γουσταρει το πραγμα ειναι καθαρο,εσυ πρεπει να πεις αν θελεις σχεση η οχι.Που απο οτι μας λες θες.Τελος μας ρωτας αν μπορεις να εμπιστευεσαι χορευτρια.Δεν ξερω να σου πω. Γενικα οι γυναίκες σήμερα πηγαινουν με τον καθένα αλλα ίσως αυτη να ειναι διαφορετική.Κοιτα πως θα παει και βλέπεις. Ευχομαι να πανε ολα καλα..
Με μπέρδεψες: -χθες ήθελες σεξ, αλλά και σχέση (για σεξ εικάζω) δε θα έλεγες όχι.- πλήρωσες, αλλά σου κακοφάνηκε που πλήρωσες.- σε ενοχλεί που είναι χορεύτρια, αλλά θα έκανες σχέση αν εκείνη το ήθελε. - φασωθήκατε με το ζόρι: προφανώς δεν πολυήθελε, ίσως ένιωσε ''υποχρέωση'' από τα κεράσματα (μην πετροβολήσετε κάποιοι, συμβαίνει και αυτό). Θα σου έλεγα τα εξής: γουστάρεις την εμφάνισή της και μόνο, τίποτε περισσότερο. Και για σοβαρή σχέση δε σας κόβω, οπότε μη βασανίζεσαι για το τι θα προκύψει (αν προκύψει).
Ωχ με μπέρδεψες και εμένα! Για να σου πει ότι πέρασε πολύ ωραία, τότε ναι λογικά το εννοεί. Επίσης να σημειώσω εδώ ότι και οι χορεύτριες έχουν σχέσεις, δεν είναι από άλλον πλανήτη οι κοπέλες.Τέλος, δεν είσαι τσιγκούνης και καλά έκανες που πλήρωσες αφού το ένιωσες. Κακό θα ήταν αν περίμενες "αντάλλαγμα" επειδή κέρασες εσύ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ