ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2017 | 11:32

Επιτυχία στην πανελλήνιες και ειρωνία...

Φέτος έδωσα και εγω πανελλήνιες και πέρασα σε μια αρκετά καλή σχολή σε ένα απο τα καλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και μάλλον είμαι η πρώτη ή η δεύτερη απο τα παιδιά που έγραφαν φέτος της περιοχής μου που τα πήγα τόσο καλά. Μένω σε μικρή κοινωνία.Διάβαζα μόνη μου, χωρίς εξωτερική βοήθεια και χωρίς να το ξέρουν πολλοί άνθρωποι για το λόγο οτι ήξερα οτι θα πέσουν να με φάνε, όπως και έγινε! Ο λόγος; Επειδή στα 32 μου γίνομαι φοιτήτρια, και δεν είμαι ούτε 18 ή 20 για να μου πουν όλοι συγχαρητήρια, αλλά 32 και μαζί με τα ''συγχαρητήρια'' πετάνε και σπόντες οτι είμαι κατά του γάμου αφού επέλεξα να σπουδάσω ΤΩΡΑ αντί να παντρευτώ...Ήξερα οτι θα υπήρχε αυτή η αντίδραση αλλά δεν την περίμενα απο συγκεκριμένα άτομα... Αν τελείωνα το νυχτερινό και έμπαινα στην σχολή, θα μου έλεγαν μπράβο; Αν ήμουν και παντρεμένη, θα μου έλεγαν 2 φορές μπράβο που τα κατάφερα; Τώρα που για αυτούς δεν έχω ''αξία'' αφού είμαι ανύπαντρη, δεν έχει σημασία αν έχω δεσμό ή οχι αλλά ο γάμος, σημαίνει οτι αφού σκέφτηκα τώρα να μπω σε μια σχολή οτι αυτομάτως βγάζω απο το μυαλό μου την δημιουργία οικογένειας;Όταν δούλευα μου έλεγαν και μπράβο, και τώρα με ειρωνεύονται; Είναι πουθενά γραμμένο οτι 18-20 μπαίνεις στην σχολή, 25 τελειώνεις, 30 έχεις κάνει ήδη ένα παιδί και μέχρι τα 35 έχεις κάνει άλλα 1-2 παιδιά, και όσοι ξεφεύγουν απο αυτό τον δρόμο, τους ειρωνεύονται; Δεν έχω ακούσει ακόμα ατάκες του τύπου ''θα είχε ξεσκιστεί στα ιδιαίτερα για να καταφέρει να μπει εκεί!'' και εγω απλά διάβαζα μόνη μου με όρεξη και επιμονή, αλλά περιμένω να το ακούσω και αυτό.... Και όλα αυτά δεν τα λέει κανείς μπροστά μου αλλά στην οικογένεια μου...Σε όλο αυτό το διάστημα που διάβαζα, οι μόνοι άνθρωποι που με παρότρυναν να διαβάζω ήταν η μητέρα μου, και 2 φίλοι μου... Ο πατέρας μου, με ψιλοειρωνευόταν και αυτός για να μου ρίχνει την ψυχολογία, και τώρα είναι στο άλλο άκρο με τρελό ενθουσιασμό για την επιτυχία μου... Και φυσικά τώρα όλοι θα με ρωτάνε αν θα πάω στην σχολή μου, ώστε πίσω απο την πλάτη μου να με ειρωνεύονται... Και όσοι έχουν το θράσος, θα το κάνουν και μπροστά μου!
4
 
 
 
 
σχόλια
Τέλεια !!! Πραγματικα σε θαυμαζω !! ΑΣΕ τους μιζερους και αυτους που δεν είχαν ορεξη να κανουν τίποτα στην ζωή τους στην άκρη. Απομάκρυνε οποίον ειρωνεύεται γιατί πραγματικά ζηλεύει. Συγχαρητήρια και καλη συνέχεια ;)