ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2017 | 17:03

τον σιχάθηκα

το θείο μου σήμερα το μεσημέρι. Εργάζομαι στο φούρνο του. Βγάζει κάτι γλυκά τα οποία ονομάζονται με το απαράδεκτο όνομα "νεγράκια". Η μάνα μου μου λέει ότι πάντα έτσι τα έλεγαν αυτά τα γλυκά. Μην τυχόν και δεν υποστηρίξει τον αδερφό της. Νομίζω ότι είναι ώρα να τους αλλάξουν όνομα ή να τα καταργήσουν. ¨Έρχεται σήμερα το μεσημέρι ένας άνθρωπος - πολύ πιο κύριος από τον καράβλαχο μπάρμπα μου- Αφρικανός στην καταγωγή, για να αγοράσει ψωμί. Και ζητάει ναι τέσσερα τέτοια γλυκά. Και του λέει ο αρχικάφρος: Ρε ανθρωποφάγος θα γίνεις αχαχαχαχα αυτά είναι νεγράκια. Μου ρθε να του φέρω το δίσκο με τα γλυκά στο κεφάλι. Μίλησα στον άνθρωπο στα γαλλικά (είναι από τη Σενεγάλη και ευτυχώς δεν κατάλαβε τι είπε ο αρχιμαλάκας - τα νεγράκια τα κατάλαβε όμως και χαμογέλασε ο καημένος). ¨Όταν έφυγε ο μπάρμπας μου του έβαλα και δυο ακόμα στο κουτί χωρίς να τα ζυγίσω. Φεύγοντας ο Αφρικανός γύρισε και μου είπε στα γαλλικά. : Μη στενοχωριέσαι για μένα και στη Γαλλία έχει γλυκά που λέγονται tete de negre. έχω τη συνήθεια. Ντράπηκα ρε παιδιά τον άνθρωπο. Άκου γλυκά με το όνομα Νεγράκια. Ντροπή . Όταν ξαναβγήκε ο κάφρος έξω μου λέει : Τι έγινε τα πήρε ο αράπης τα γλυκά; Μου ρθε να του πω "προσεχε μη σε κεράσει καμιά τουλούμπα δερμάτινη ο αράπης γάιδαρε. Α ρε να τελειώσω με τη σχολή και να μην ξαναπατήσω ούτε για νερό στο φουρνο του.
6
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο ανεγκέφαλοι είστε οι politically correct; δε κοιτάτε τα αληθινά ρατσιστικά γεγονότα, τα γλυκάκια σας πείραξαν. Το ότι εσύ λες καραβλαχο και αρχικάφρο το θείο σου τι λεει; Σκατοτρολλ.
Συμφωνώ! Και τα κοκ να τα αλλάξουμε όνομα γιατί παραπέμπουν σε αστυνομία! Και τους εργολάβους γιατί "κάτω οι εργολάβοι"! Και την μπλακ φόρεστ!υγ "Κάφρος: βρισιά που είχαν αποδώσει οι λευκοί στους μαύρους της Αφρικής -αντίστοιχο του niggah- και προέρχεται από την αραβική kafir που θα πει άπιστος".

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ