ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2017 | 18:40

Νευρικη ανορεξια.Παει καλα?

Τον Μαη της ειπα καλυτερα να μην τα ξαναπουμε γιατι περα απο το σεξ δεν το ειδα σοβαρα και δεν πιστευω οτι θα κρατουσε,δεν ειναι ο τυπος μου ακριβως. Οποτε την απομακρυνα γιατι δεν... Ετσι κ αλλιως βλεπεται μπορει να βρει γκομενο. 3 μηνες μετα νευρικη ανορεξια. Παει καλα? Παιζει να το κανει γιατι πιστευει οτι θα μου τραβηξει την προσοχη , οτι θα την λυπηθω. Σε χωρισα γιατι δεν μου κανεις οχι για να χασεις κι αλλα κιλα ενω εισαι ηδη ακωλη σορυ κιολας. Την ειδα και της ειπα μην κανεις μαλακιες στον εαυτο σου, αφου τρομαξα αυτο ειναι ξιλακι αυτο δεν ειναι γυναικα! Και τωρα θα με κυνηγαει γιατι δεν θα την θελει κανεις αντι να κοιταξει να καλυτερεψει χειροτερευει ? Αραξε λιγο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι μεγάλος παπαρούνας αγοράκι μου.γτ άντρας δεν είσαι.κατι τη στενοχωρει γι'αυτό έφτασε σαυτο το σημείο.κοιτα να τη βοηθήσεις αν έχεις λίγη ευαισθησία πάνω σου και άσε τις εξυπνάδες.