ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2017 | 16:29

Δίλλημα

Εσείς τι θα κανατε αν ειχατε τρια μωρά μέχρι 3 χρονών το μεγαλύτερο και περιμενατε και 4ο παιδακι? Ελάχιστη Βοήθεια, ο άντρας συνεχώς δουλειά.. Πείτε μου γιατί ειμαι να σκασω..
4
 
 
 
 
σχόλια
Η ερώτησή σου δεν είναι πολύ σαφής.Τι εννοείς τι θα κάναμε;Αφού ήρθε καλώς να το δεχτείς!Εφόσον δεν υπάρχει βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα δεν θα σου συνιστούσα την επιλογή μιας οποιασδήποτε γυναίκας.Η μόνη λύση είναι ο παιδικός σταθμός,που θα κάνεις καλό τόσο σε εσένα όσο και στα ίδια σου τα παιδιά.Πέρα από τα πράγματα που θα μάθουν,την κοινωνικοποίηση που θα βιώσουν το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα βρίσκονται μπροστά στην τηλεόραση ή σε κάποιο ηλεκτρονικό.Γιατί πλέον οι γονείς για να τα"ξεφορτωθούν"τους μαθαίνουν από βρέφη να παίζουν με κινητά.Έχω εργαστεί σε παιδικό σταθμό και κάθε ώρα υπάρχουν δημιουργικές δραστηριότητες που δημιουργούν χαρά και ευεξία στα παιδιά.
Ναι, το δίλημμα σου δεν αντιλαμβάνομαι. Είσαι με 3 μωρά-νήπια και ένα μικράκι καθοδόν. Ποιο δίλημμα υπάρχει; Στο διά ταύτα, εφόσον ο σύζυγος εργάζεται και εάν δεν υπάρχουν συγγενείς να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, δε βλέπω άλλη επιλογή πέρα από το να βάλεις τα δύο μεγαλύτερα σε παιδικό σταθμό, ώστε να μπαλαντζάρεις τα δυο μικρότερα στις λίγες ώρες που θα λείπουν. Όταν επιστρέφει και ο σύζυγος, οφείλει να συμμετέχει και αυτός στο σπίτι καθώς και στη διαχείριση του... μικρού λόχου. Η δουλειά του δεν τελείωσε στη συμμετοχή της δημιουργίας τους.Καλή δύναμη!