ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2017 | 21:52

Τι συμβαίνει;

Ήθελα να πω και γω τον πόνο μου...Εδώ και 1 εβδομάδα ξεκίνησα χάπι, μιας και διαγνώστηκα με υποθυρεοειδισμό.Από τη μία ανακουφιστηκα, γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μου είπε ένας γιατρός ότι αυτό το πρόβλημα ήταν η αιτία για πολλά θέματα υγείας μου (χαμηλός μεταβολισμός, τριχόπτωση, συνεχής ατονία κτλ). Το μεγάλο πρόβλημα μου όμως είναι η χάλια ψυχολογία μου. Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχω όρεξη για τίποτα. Δεν θέλω να βγαίνω έξω με φίλες, εκνευρίζομαι πολύ εύκολα, μειωμένη λίμπιντο και φυσικά αρκετό κλάμα που έχω την ευκαιρία να το ξεσπάσω το βράδυ που δεν με βλέπει κανείς. Είχα ξεκινήσει για 6 μήνες με μία ψυχοθεραπευτρια, αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Έπαιρνα φυτικά χάπια για ηρεμία, έκανα διαλογισμό & mindfulness και δεν είχε καμία διαφορά. Νιώθω πάρα πολύ προβληματισμένη, δεν έξω ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο. Τι μπορώ να κάνω;
4
 
 
 
 
σχόλια
Παίρνω κι εγώ το χάπι όπως και πολύς κόσμος και μπορώ να σου πω ότι μόλις ρυθμιστεί ο θυροειδής θα είσαι πολύ καλύτερα και σωματικά και ψυχολογικά.
Γιατί σταμάτησες την ψυχοθεραπεία;Για να συνελθεις θέλει πολύ δουλειά, από σένα κυρίως . Η διάρκεια της έχει σχέση με σένα , όπως και η βελτίωση της κατάστασης.Εγώ έχω ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο και δεν έχω τελειώσει.
Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι. Ένας διακόπτης του εγκεφάλου μας: παίρνεις απόφαση να αλλάξεις τα πάντα και να τα δεις μια θετική πλευρά των πραγμάτων. Κανείς και τπτ δεν θα σε βοηθήσει αν δεν το θελήσεις να βοηθήσεις εσυ τον εαυτό σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ