ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2017 | 21:59

Παιδιά..

Θα ήθελα απλα καποιες απόψεις περί του θέματος που με απασχολεί.. Έχω μια πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια που πάντα στήριζε εμένα και τα αδέρφια μου. Το θέμα μου είναι οτι οι γονεις μου θέλουν να αποκτήσουν 7ο παιδι.. Είμαστε 6 παιδιά μέχρι τώρα με το μεγαλύτερο να είναι 26 χρονων. Η μαμά μου είναι αρκετά νέα ακόμη 43 οποτε μπορεί να τεκνοποιήσει (λογικά) . Ολοι έχουμε τελειώσει σχεδόν το σχολείο οποτε είμαστε αρκετά μεγάλοι. Μας ανακοίνωσαν πριν μέρες πως θέλουν να προσπαθησουν για 7ο. Εμείς το βρήκαμε υπερβολικό και θύμωσαμε μαζί τους διότι είμαστε αρκετά μεγάλοι για να αποκτήσουμε ενα αδερφακι σαυτήν την ηλικια και πως είναι άσκοπο επειδή και η μαμά μου έχει φύγει απο το όλο κλιμα του μωρού. Δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω.. Εγώ και τα αδέρφια μου.. Γενικά οι γονεις μου μέχρι και σήμερα είναι παρα πολύ ερωτευμένοι (κανουν πολλές φορες σαν 20χρονα μπροστα μας)που φυσικά εμείς χαιρόμαστε για αυτό. Θέμα οικονομικό δεν έχουμε. Απλα εμείς το θεωρουμε υπερβολή και 7ο παιδι γιατί ποτε δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πραγματα στην Ελλάδα.... Εσείς πως θα το αντιμετωπιζατε ;
5
 
 
 
 
σχόλια
Πολυ ομορφο θα ηταν!!!!Μπραβο τους που σας μεγαλωσαν και παραμενουν ακομη τοσο ερωτευμενοι και αγαπημενοι!Τελειο θα ηταν!Μετα θα παντρευτει και το μεγαλο αδερφακι σας και θα μεγαλωνουν παιδι και εγγονακι μαζι...Οταν θα ερθει και το 7ο αδερφακι να δειτε πως θα το εχετε ολοι σας στα οπα οπα και θα το λατρευετε...Οπως ειπες εσεις μεγαλωσατε...Θα αποκατασταθειτε σιγα σιγα..Ενα μικρουλακι ομως θα το εχουν παρεουλα και εκεινοι!Γνωμη μου,θα ηταν οτι καλυτερο!!!Με το καλο να ερθει η ψυχουλα και να εισαστε ολοι σας Υγιεις και Ευτυχισμενοι παντοτε!
Κουνελα; Αφού θέλει παιδί ας υιοθετήσει κανένα που πεθαίνει της πείνας στον δρόμο. Θεωρώ πως το να κάνει κι άλλο παιδί είναι καθαρά θέμα εγωισμού.
Πιστεύω ότι και εγώ στη θέση σου θα είχα την ίδια αντιμετώπιση επί του θέματος. Ακούγεται υπερβολή να έχεις 7 παιδιά. Τα παιδιά δεν είναι συλλογή.Δε θέλουν να ζήσουν λίγο τη ζωή τους,να πάνε κανένα ταξίδι άνετα τώρα που μεγαλώσατε εσείς και θέλουν πάλι να περάσουν την "κλεισουρα"και το αγχος των ευθυνών μεγαλώνοντας ένα παιδί από την αρχή?Δεν καταλαβαίνω πως σκέφτονται αλλά σε λιγο θα πρεπει να ετοιμάζονται για εγγόνια τα οποία θα έχουν παρόμοια ηλικία με το παιδι που θέλουν να αποκτήσουν.