ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2017 | 14:50

Το παιδί μου θα πάει γυμνάσιο

Και θέλω να το πάω σε ένα γυμνάσιο της Κατερίνης. Είμαστε σε ένα χωριό της Πιερίας, δίπλα στην Κατερίνη, και το σχολείο υπάγεται σε ενα γυμνάσιο που βρίσκεται δίπλα από το χωριό μας. Εγώ όμως θέλω να πάω το παιδί μου σε γυμνάσιο της Κατερίνης και στο άλλο το γυμνάσιο που βρίσκεται στο χωριό ο γυμνασιάρχης που είναι υπεύθυνος εκεί δεν μου δίνει την μεταγραφή. Έχουμε σπίτι στην Κατερίνη έχουμε καταθέσει όλα τα έγγραφα που χρειάζονται αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Ο άντρας μου είναι έξαλλος πήγε εκεί την Παρασκευή και έγινε ο κακός χαμός. Δεν θέλω να πάρει έκταση το θέμα γιατί ο άντρας μου είναι και λίγο οξύθυμος και φοβάμαι. Από τέλη αυγούστου παλεύουμε. Δηλαδή ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω. Θα με υποχρεώσει ο κάθε γυμνασιάρχης που θα πάω το παιδί μου? Θέλω να το πάω στην πόλη γιατί εκεί είναι η δουλειά μου και του άντρα μου επίσης. Δεν είναι συμπεριφορά όμως δασκάλου αυτή. Λέει ότι αν πάρουν μεταγραφή παιδιά θα μειωθεί το προσωπικό. Είναι δυνατόν? Οι καθηγητές που δεν θα πάνε στο γυμνάσιο που βρίσκεται στο χωριό θα πάνε κάπου άλλου πιθανότατα στον νομό δηλαδή σε κάποιο γυμνάσιο της Κατερίνης ή του Λιτοχώρου. Γι αυτό τον λόγο δεν μου δίνεται, του λεω, την μεταγραφή Εγώ του είπα το παιδί την Δευτέρα θα το πάω στην Κατερίνη. Του είπα αν δεν μου δώσει την μεταγραφή θα πάω με τον εισαγγέλεα. Τελείωσε. Κουμάντο θα κάνω εγώ στο παιδιί μου που θα το πάω σχολείο και όχι ο κάθε γυμνασιάρχης.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ο τύπος είναι απαράδεκτος. Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος. Ο εύκολος τρόπος για να κανείς την δουλειά σου είναι να γράψεις το παιδί σε εσπερινό γυμνάσιο κι από εκεί να πας στο σχολείο που θες.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ