ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2017 | 19:36

Κλείσιμο ταμειακής

Μπορώ να πω ότι από σήμερα σταματάω να προσεγγίζω γυναίκες. Προσπαθώ 11 χρόνια να γνωρίσω μια κοπέλα και δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ καμία να βγει έστω ένα ραντεβού μαζί μου. Επειδή ξέρω ότι θα αρχίσετε να λέτε ότι είμαι λιγούρης κτλ θα σας αναφέρω ότι πάντα με ευγενικό και απλό τρόπο με χαμόγελο προσεγγιζα τις γυναίκες αλλά δίχως κανένα αποτέλεσμα. Είμαι 39 και δυστυχώς για μένα το όνειρο να βρω το άλλο μου μισό ή έστω έχω σχέση με μια γυναίκα έχει γκρεμιστεί. Υπόψιν προσέγγιζα γυναίκες που άρεσαν μονο σε μενα. Δεν μου έτυχε ποτέ να προσεγγίσω μια γυναίκα που με κοιτούσε αυτή πρώτα γιατί πολύ απλά δεν έτυχε. Το έχω συνειδητοποιήσει ότι η εμφάνιση μου αποκλειστικά φταίει επειδή δεν γίνεται σε καμία γυναίκα να μην της αρέσει η ευγένεια και το χαμόγελο. Τουλάχιστον έχω την συνείδηση μου καθαρή γιατί το προσπάθησα αλλά 11 χρόνια για απλή "προσπάθεια" είναι πολλά και δυστυχώς δεν άξιζε. Έτσι και αποφασίσω πόσα λεπτά διέθεσα για να μιλάω πιστεύω ότι συνολικά είναι κάποιοι μήνες..μήνες χαμένοι. Καλή τύχη στους υπόλοιπους
33
 
 
 
 
σχόλια
Όπως έχει αναφερθεί από προηγούμενο σχολιαστή/ σχολιάστρια , η παραίτηση δεν είναι λύση και βλάπτει μόνο εσένα. Επίσης, επειδή και εγώ είχα αντίστοιχα "παραιτηθεί" στο παρελθόν (για 3-4 χρόνια μάλιστα...), μπορώ να σου πω ότι το μετάνιωσα πάρα πολύ! Παρ' όλη την "παραίτησή" μου, η απουσία σχέσης συνέχιζε να με ενοχλεί -χωρίς να το πολυ-συνειδητοποιώ και "ξύπνησα" έχοντας τελείως θολωμένη την κρίση μου και πέφτοντας κυριολεκτικά με τα μούτρα στην πρώτη περίπτωση κοπέλας που νόμισα (λανθασμένα) ότι ενδιαφερόταν για εμένα. Ειλικρινά αναθεώρησε την απόφασή σου μόνο ζημιά θα σου κάνει και είναι κρίμα για εσένα...
Στην Ελλαδαρα αν δεν εχεις κοινωνικο κυκλο να γνωρισεις γυναικες απο εκει εισαι μηδενικο. Σε βλεπουν μονο σου και ασχετα αν εισαι εμφανισιμος ή μορφωμενος/με άποψη, σε βάζουν στη κατηγορία του "κουσουρλη". Το εχω δει να συμβαινει παμπολλες φορες και γι' αυτο το αναφερω. Ωραια παιδια αλλα με την σταμπα του προβληματικου γιατι καποιες χαζοφερμενες το αποφασισαν αυθαιρετα.
Δυστυχώς ισχύει σε μεγάλο βαθμό, και εγώ το έχω παρατηρήσει. Η άποψή μου είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις προέχει η δημιουργία / αύξηση του κοινωνικού κύκλου (πράγμα όχι εύκολο γιατί μετά από κάποια ηλικία οι νέες γνωριμίες είναι δύσκολες). Τα υπόλοιπα -γνωριμίες για σχέση δηλαδή- έπονται.
Φιλαρακι, δεν πειράζει, μία ακόμα γυναίκα για μας, αφού έκλεισε η ταμειακή. Σκέφτηκες ποτέ να αλλάξεις επιχείρηση; δε σε θενε οι γκομενες; πιάσε τους μπαραδες.Εν πάσει περιπτώσει, είσαι πολύ αξιολύπητος και από μένα, καμία συμπάθεια. Για μένα δεν προσπάθησες αρκετά ή σωστά.
Ποτέ δεν ξέρεις τι τροπή μπορεί να πάρει η ζωή σου. 39 χρονών μπορεί πολλοί να την θεωρούν μια ηλικία στην οποία αν δεν είσαι παντρεμένος δεν προκειτε να παντρευτείς ποτέ, αλλά ακόμα μπορείς να βρεις την αγάπη. Το πιστεύω ειλικρινά. Ξέρεις τι νομίζω? Νομίζω ότι όταν την ψάχνεις τόσο απεγνωσμένα δεν την βρίσκεις ποτέ, όταν όμως σταματήσεις να την κυνηγάς σε βρίσκει από μόνη της. Οπότε το κλείσιμο του ταμείου ίσως να μην είναι τόσο κακή ιδέα τελικά. Σου εύχομαι ότι καλύτερο. Σημείωσε επίσης ότι δεν χρειάζεται να παντρευτείς για να ευτυχίσεις.
Και τέλος επειδή δεν κρατιέμαι. Αυτό το "ήμουν ευγενικός και με χαμόγελο" δεν καταλαβαίνω γιά ποιό λόγο αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα και το αναφέρετε σε όλες τις αντίστοιχες εξομολογήσεις. Δηλαδή αλλιώς πώς θα ήσασταν θεριά ανήμερα με το πουλί απ΄έξω και θα την τραβάγατε την άλλη από το μαλλί μέσα στη σπηλιά; Εξυπακούεται ότι η πρώτη προσέγγιση και από τα δύο φύλα με ευγενικό κι απλό τρόπο γίνεται και με χαμόγελο. Θέλεις να δημιουργήσεις μια φιλική και ζεστή κατάσταση ώστε να νιώσει άνετα ο άλλος και να σου ανοιχτεί εφόσον το θέλει. Δεν είναι κανένα κατόρθωμα!! Ξεκαβαλλήστε λίγο.
Εννοείται εφόσον το θέλει μια γυναίκα θα ανοιχτεί.Αν δεν σου αρέσει εμφανισιακά ο άλλος δεν ανοίγεσαι ούτε και με ανοιχτήρι!Νομιζω ο εξ ανέφερε ότι λόγω εμφάνισης δεν κατάφερε κάτι.Σου εύχομαι να 100στησεις τους Μαιους!!
Βγαινει απο μεσα σου ο φεμινισμος δεν κρατιεσαι εσυ.Το λεει διοτι καποιοι εχουν θρασσος ας πουμε στην προσεγγιση.Δεν το λεει για να του πεις εσυ τα δικα σου και να του ριξεις ετι περισσοτερο την ψυχολογια.Ξεκαβαληστε θα ελεγα ακριβως και εγω και παει σε ολους/ες.
Το σχολιο παει στην καραβάνα....Βρε καλη μου αθανασια.....ο ανθρωπος ηθελε να πει κατι θετικο για το πως προσεγγιζει.Πεσατε να τον φατε....Ενα χαμογελο εχει και αυτος και μια ευγενεια...μν του τα στερησουμε και αυτα ως κατι εστω θετικο :)
"Υπόψιν προσέγγιζα γυναίκες που άρεσαν μονο σε μενα. Δεν μου έτυχε ποτέ να προσεγγίσω μια γυναίκα που με κοιτούσε αυτή πρώτα γιατί πολύ απλά δεν έτυχε."'Αλλος ένας που καιγόταν να έχει από Gigi Hadid και πάνω για σύντροφο...(Δύο μέτρα και δύο σταθμά σας γνέφουν από μακριά και σας χαιρετούν)Και "δεν έτυχε". Πέτυχε! Να μείνεις μόνος τελικά... Τουλάχιστον ας διαβάσουν οι νεότεροι μπας και μάθουν κάτι από όλο αυτό.
Δεν έχω κανένα τρόπο να σε πείσω ότι έχεις άδικο γιατί δε σε γνωρίζω. Γενικώς δεν το θεωρώ πιθανό να μη σε θέλει καμία γυναίκα- έχω δει ανθρώπους που υστερούν σε εμφάνιση, μυαλό, οικονομική κατάσταση να βρίσκουν τον άνθρωπό τους και να ζουν μια χαρά ζωή. Απλώς να σου πω πως καλώς ή κακώς το κλείσιμο του ταμείου δεν είναι απλή υπόθεση κ δεν εξαρτάται μόνο από σένα: είναι πιθανόν τα σχέδια σου περί κλεισίματος να ανατραπούν. Εγώ σου το εύχομαι.
Δε μας λες ομως για τη δικη σου εμφανιση, οικονομικη κατασταση, κλπ. Ετσι για να βγαλουμε και εμεις ενα συμπερασμα για την παρτη σου βρε αδερφε...Δυστυχως κατι τετοιες βαρυγδουπες μαλακιες λετε ορισμενες και κλεινουν "ταμειο" οι αλλοι.
IoannaSpyr, σε μένα απευθύνεται το σχόλιο;Να διευκρινίσω καλού-κακού ότι δεν εννοούσα τίποτα πέρα από το τετριμμένο "για όλους υπάρχει ένα ταίρι" το οποίο προσωπικά με παρηγορεί. Και φυσικά το πιστεύω.
Θα με βοηθούσε πάρα πολύ να διευκρίνιζες στην εξομολόγησή σου το αν προσέγγιζες άγνωστες ή ''γνωστές''. Το να προσεγγίσεις μία άγνωστη, αν είσαι ένας νορμάλ άντρας (εννοώ δεν είσαι ο Ντι Κάπριο ή ο Ρίτσαρντ Γκιρ ή κάποιος τέλος πάντων αντίστοιχος) θα έχει επιτυχία υπό τρεις προϋποθέσεις:- Η γυναίκα είναι διαθέσιμη: το ότι την βλέπεις μόνη, δεν την καθιστά ούτε ελεύθερη, πολλώ δε μάλλον ούτε διαθέσιμη.- Είναι σε φάση που επιθυμεί γνωριμία: αν εκείνη την ώρα που την βλέπεις κλαίει τη μοίρα της με τη φίλη της για το Μήτσο που την παράτησε, πιθανότατα δε θα σε προσέξει καν.- Της αρέσεις ΑΜΕΣΑ: είναι τελείως fast track η διαδικασία, θα πρέπει να της αρέσει αυτό που βλέπει εκείνη την ώρα σε ελάχιστο χρόνο, δεν έχεις την πολυτέλεια να της δείξεις τις γνώσεις σου στους αρχαίους κλασικούς ούτε τις περιβαλλοντικές σου ευαισθησίες. Πάνω σε αυτή τη βάση, όχι 11 αλλά 111 χρόνια να προσπαθείς, μπορεί να μην κάνεις τίποτα. Εύχομαι καλή τύχη και όλα να αλλάξουν.
Η 3η προϋπόθεση είναι προαπαιτούμενη.Οι άλλες δεν είναι στάνταρ.Υπάρχουν παρά πολλοί άντρες και γυναίκες που είναι σε σχέση είτε είναι φρεσκοχωρισμενοι από την Μήτσο (οπότε δεν είναι διαθέσιμες).Όμως με την προϋπόθεση όπως είπες ότι σου αρέσει ΆΜΕΣΑ αυτό που βλέπεις και είναι και ΑΜΟΙΒΑΊΟ αυτόματα γίνεσαι και διαθέσιμη/ος.Το κέρατο και από τα δύο φύλα την σημερινή εποχή είναι λίγο πολύ στανταρακι.Η διαθεσιμότητα εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΏΡΑ και όχι από τις παρελθοντικες καταστάσεις και τις συγκυρίες
Τα κέρατα όμως Ουχου μου η κοινωνική παρατήρηση και το κουτσομπολιό αποδεικνύουν ότι δεν γίνονται μεταξύ πρωτύτερα αγνώστων. Γίνονται με άτομα από τον πολύ στενό εργασιακό/φιλικό/συγγενικό κύκλο. ;)Οπότε ο Διογένης έχει απόλυτο δίκιο στην επιγραμματοποίηση της κατάστασης που έκανε.
Ούχου, εκ πείρας θα σου πω ότι σε μία άγνωστη ΔΕΝ είναι το παν να της αρέσεις: μπορεί να της αρέσεις, να είναι σε φάση και να σου δώσει το τηλέφωνό της (έχω δύο υπαρκτά παραδείγματα) και στο μεταξύ να είναι και σε σχέση (άρα έλλειψη διαθεσιμότητας- η μία συζούσε!) και τελικά να μην προχωρήσει τίποτε λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας.
Διογένη αν πάρεις ένα τηλέφωνο από μια κοπέλα δεν σημαίνει ότι της αρέσεις κιόλας.Γιατί τότε δεν το συνέχισε; Η διαθεσιμότητά της ήταν μέχρι την στιγμή που σου έδωσε το τηλέφωνό της;Το ενδεχόμενο να σου έδωσε το τηλέφωνο για να σε αποφύγει επειδή ΔΕΝ της αρέσεις δεν το σκέφτηκες ποτέ;Εκτός αν νομίζεις ότι είναι μόδα όσες είναι σε σχέση να μοιράζουν τηλέφωνα από εδώ και από κει χωρίς λόγο.
Διογένη αν πάρεις ένα τηλέφωνο από μια κοπέλα δεν σημαίνει ότι της αρέσεις κιόλας.Γιατί τότε δεν το συνέχισε; Η διαθεσιμότητά της ήταν μέχρι την στιγμή που σου έδωσε το τηλέφωνό της;Το ενδεχόμενο να σου έδωσε το τηλέφωνο για να σε αποφύγει επειδή ΔΕΝ της αρέσεις δεν το σκέφτηκες ποτέ;Εκτός αν νομίζεις ότι είναι μόδα όσες είναι σε σχέση να μοιράζουν τηλέφωνα από εδώ και από κει χωρίς λόγο.
Ούχου, δλδ με είδε μία άγνωστη δεσμευμένη και για να με αποφύγει, μου έδωσε το αληθινό τηλέφωνο της επειδή δεν της άρεσα; λίγο ''ανώμαλο'' μου ακούγεται όλο αυτό.Ασχέτως της υπερβατικής λογικής σου, θα σου πω ότι ΚΑΙ οι δύο μου το έδωσαν μόνες τους (χωρίς να προλάβω να το ζητήσω).