Ρόδος: Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο - Χτύπησαν άγρια την ιδιοκτήτρια μπροστά στην 7χρονη κόρη της - (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρόδος: Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο - Χτύπησαν άγρια την ιδιοκτήτρια μπροστά στην 7χρονη κόρη της - (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
2

Θύμα ξυλοδαρμού μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της έπεσε μία ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή», οι δύο δράστες εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο της λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και με την απειλή περιστρόφου, της ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Η ίδια βρισκόταν στο μαγαζί μαζί με την 7χρονη κόρη της, η οποία έζησε λεπτό προς λεπτό το σκηνικό τρόμου που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της.

Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, αν και φοβήθηκε αρχικά, στη συνέχεια βρήκε το κουράγιο και αντιστάθηκε στους δύο κουκουλοφόρους, ο ένας από τους οποίους την άρπαξε από το λαιμό και την έριξε στο πάτωμα.

Ο δεύτερος που είχε μπει πίσω από τις βιτρίνες προκειμένου να αφαιρέσει τα κοσμήματα, καταλαβαίνοντας ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα, επέστρεψε στον συνεργό του και τον εμπόδισε να προχωρήσει στα χειρότερα.

Και οι δύο έφυγαν χωρίς να πάρουν το παραμικρό αντικείμενο, φοβούμενοι από την ηρωική στάση της ιδιοκτήτριας η οποία σε κάποια στιγμή τους είπε: "Και να με σκοτώσετε εγώ το χρηματοκιβώτιο δεν σας το ανοίγω!".

Την απόπειρα ληστείας παρακολούθησαν οι γονείς της ιδιοκτήτριας μέσω της κάμερας ασφαλείας και αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Οι δράστες έφυγαν από το σημείο, με ένα μικρό δίκυκλο, σκούρου χρώματος, το οποίο είχαν αφήσει σε σκοτεινό σημείο, 50 περίπου μέτρα από το κατάστημα.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όσο το διαβάζω στέκομαι στη φράση "Και να με σκοτώσετε εγώ το χρηματοκιβώτιο δεν σας το ανοίγω!" που μοιραία με οδηγεί στο ερώτημα του "πόσο υπολογίζεις την ζωή του παιδιού σου -που είναι παρόν-, αλλά και την δική σου, μπροστά στις εισπράξεις;". Και όσο το κοιτάω καταλαβαίνω όλο το παραπάνω 'ηρωικό statement' διότι η κυρία, αν και δεν ξυλοκοπήθηκε δεν παύει να είναι θύμα απόπειρας ληστείας, με όλο το σοκ που αυτό προκαλεί, δεν πήρε ούτε μια αγκαλιά το τρομαγμένο παιδί, δεν γύρισε καν να το κοιτάξει να δει αν κλαίει ή αν τρόμαξε και φυσικά είχε την φαεινή ιδέα να ακολουθήσει και ως την πόρτα σε μια έννοια καταδίωξης (??). Που μια πιστολιά ή μαχαιριά θα ήταν αρκετή να δώσει το χειρότερο τέλος σε όλο αυτό. ΉΜΑΡΤΟΝ δεν κοιτάς που γλίτωσες εσύ και το παιδί από άτομα που δεν ξέρεις τι είναι ικανά να κάνουν