ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2017 | 01:32

Ανθρωποδιώκτης alert!

Αναρωτιέμαι πώς γίνεται, άνθρωποι που θέλεις να υπάρχουν στην ζωή σου, είτε λόγω επιλογής, είτε λόγω αναποδιών, φεύγουν από αυτήν και δεν σου δίνεται η ευκαιρία να τους γνωρίσεις καλύτερα; Τόσες ευκαιρίες χάθηκαν μέσα από τα χέρια μου και αυτό γιατί; Λόγω ηλίθιων συμπτώσεων-συγκυριών! Βαρέθηκα μετά από τόση χαρά που γνωρίζω ενδιαφέροντες ανθρώπους(και κάνω όνειρα για το πόσα θα μπορούσα να ζήσω μαζί τους) στο τέλος να γυρίζω πάλι στα ίδια. Να μένω μόνη και να κλαίω την μοίρα μου.Και μην μου πείτε να προσπαθήσω να τους πλησιάσω, το κάνω, αλλά η ηλίθια τύχη που έχω δεν με αφήνει!! Την γκαντεμιά μου μέσα!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι ακριβώς! Αυτή η τουτάνα η τύχη. Οι επιλογές μας και οι πραξεις μας είναι πάντα σωστές αλλά αυτή η τύχη τα φταίει όλα. Ρε την γκαντεμιά μας. Άντε, έχω και σχολείο αύριο. Β' Γυμνασίου είναι αυτή ....
Οι σχέσεις θέλουν 2 (τουλάχιστον) άτομα. Εσύ γιατί κάνεις όνειρα μόνη σου... δεν καταλαβαίνω...Πάντως, ούτε η μοίρα σου, ούτε η γκαντεμιά σου φταίει.
Κοίτα, όταν εγώ σε γνωρίσω, μου συστηθείς, και μου δώσεις το τηλέφωνό σου, μόνον αν πας μετανάστης στην Αυστραλία ή ανθρακωρύχος στο Βέλγιο θα υπάρχει ''συγκυρία'' λόγω της οποίας σε έχασα. Αν σε καλέσω μία φορά και δε θέλεις να με δεις, αν σε καλέσω δύο φορές και ομοίως δε θέλεις, πολύ απλά δεν θέλεις κάτι από μένα, και δεν υπάρχει θέμα ''συγκυρίας'' αλλά έλλειψης επιθυμίας. Επομένως, είτε εσύ δεν έδειξες την επιθυμία σου σε αυτούς τους ανθρώπους, είτε εκείνοι δεν είχαν αντίστοιχη επιθυμία.