Η πιο σημαντική σχέση είναι αυτή με τον εαυτό μας

Η πιο σημαντική σχέση είναι αυτή με τον εαυτό μας Facebook Twitter
Εικονογράφηση: Zoe VAdim
2


Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν σοβαρές αποφάσεις λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Εγώ πάντα άνηκα στην κατηγορία των ανθρώπων που τις αλλαγές τις αποφάσιζα μετά το καλοκαίρι. Σκέψου το λογικά έχεις πλέον ξεκουραστεί, έχεις λογικά παραφάει κιόλας και λες εντάξει οι βλακείες τέλος. Είναι η ώρα λοιπόν να αρχίσεις γυμναστική, διάβασμα, να κάνεις όλα αυτά που τόσο καιρό έλεγες πως θα κάνεις μετά τις διακοπές.

Όπως λοιπόν συμβαίνει κάθε χρόνο μετά τις διακοπές κατέληξα και σε συμπεράσματα. Από μικρή πίστευα πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός για πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζει. Απλά συνήθως φοβάται να πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις ή απλά δεν θέλει να κοπιάσει προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν έχεις περάσει τα 25 όπως εγώ ξεκίνα να προσπαθείς περισσότερο να ονειρέυεσαι ακόμα περισσότερο και να κλαίγεσαι όσο γίνεται λιγότερο. Τα πράγματα που θεωρείς δεδομένα δεν είναι τοσο δεδομένα όσο νομίζεις. Σταμάτα να περιμένεις λοιπόν απο τους άλλους και άρχισε να περιμένεις από εσένα.Η πιο σημαντική σχέση που θα έχεις είναι αυτή με τον εαυτό σου.

Η ζωή πολλές φορές δεν μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε αλλά αυτό για το οποίο είμαστε έτοιμη. Αν έχεις θετική διάθεση είναι αρκετά πιο πιθανό να έρθουν στη ζωή σου αυτά ακριβώς που χρειάζεσαι.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Έτσι ακριβώς απλά καλό θα ήταν αυτό να μας το μάθαιναν από τα δέκα και να το μαθαίνουμε και μεις στα παιδιά μας. Εδώ ( στην Ελλάδα) οι πιο πολλοι γονείς έχουν τα παιδιά τους στη γυάλα και όταν αυτά βγουν στην πραγματική ζωή, παθαίνουν αυτό που λέμε... ψυχολογικό τραλαλά.