ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2017 | 03:31

Επιτυχία????

Πέρασα σε παγκόσμιο διαγωνισμό...... Στους 8 καλύτερους του κόσμου..... Αντίδραση νο1(συντροφος): "όχι ρε π***** μου"Αντίδραση νο2(μανα): " Ε καλα"Αντίδραση νο3(θεια): " Ε και τι θα κάνεις τώρα?"Νομίζω ότι ένα απλό συγχαρητήρια θα ήταν μια χαρά. Η ένα μπράβο.η κάτι θετικό..........ποσό τραγικοί μπορεί να είναι κάποιοι?Τουλάχιστον ο σκύλος μου χάρηκε μαζί μου.....
7
 
 
 
 
σχόλια
Πολλά συγχαρητήρια!!!!Δυστυχώς δεν χαίρονται όλοι με τη χαρά μας! Μερικές φορές ούτε η ίδια μας η μάνα. Κοίτα να μη ξεχάσεις τις αντιδράσεις αυτές και μόλις "κρυώσει" λίγο το θέμα αξιολόγησε τες.
Συγχαρητήρια!Ίσως οι συγγενείς σου να χαν τόσο σίγουρη την επιτυχία που έχουν ήδη περάσει στο επόμενο στάδιο! Ο σύντροφος όμως απαράδεκτος.... και, σε αντίθεση με τους συγγενείς, αυτόν μπορείς να τον αλλάξεις!Καλή συνέχεια! Πάντα επιτυχίες!!
Αν είναι παγκόσμιος διαγωνισμός παρασκευής γαλακτομπούρεκου ή -έστω- επίλυσης διαφορικών εξισώσεων, τότε ντροπή τους!Αν είναι παγκόσμιος διαγωνισμός περισσότερων τσιτάτων του Κομφουκίου σε τατουάζ ή περισσότερων λάικ σε ινσταγκραμόβυζα, τότε πρέπει να εκτιμήσεις την ειλικρίνεια της στάσης τους.